30 oktober

Veckan har gått fort alldeles för fort! Nu är det snart helg, och sen så börjar skolan igen, suck...
men än så länge har lovet varit väldigt bra, har umgåtts med trevligt folk, har det riktigt roligt ! :)

Idag (igår) har jag varit i Hudik med Mamma, Jörgen och Jonathan :) Trevligt det, blev lite inköpp men inte allt för mycket åker ju till sundsvall på lördag med Stina och hennes färäldrar :) Det blev iaf ett par nya skor, en klänning, smycken, och lite annat smått :) Jobbade på sportringen från 18-21 , kvällsöppet pga halloween, så då var det bara att klä ut sig! haha, ! :) har precis kollat på oth (bäst!) och innan det umgicks jag med lite folk på ljusdal! :) Treeeevligt !

Tjaooo!

/h

26 oktober

Helgen har varit asnice ! I fredags åt jag mat hemma hos mathilda, sen gick vi på ip (: kollade på invigningen och sen matchen ! :) sen var jag kvar på ip en stund, och senare gick jag hem till mathilda, där  mathilda, sandra, julia och nathalie va ! blev lite mys där innan jag gick hem,!

Kl 7 ringde klockan på lördags morgon, då var det bara att stiga upp, gjorde mig iordning och sen cyklade jag till giganten! Tränade först inför Modevisning, sen kl 10 var det genrep och kl 12 började det, och det gick väl bra ! :)
hemma så gjorde jag inte mycket alls tills putte och ph kom. Och sen åkte dom upp på ip och kollade på bandy, jag stannade hemma kikade på tv och sov! :) sen gick jag och mathilda hem till nathalie, efter vi varit där en stund gick vi  hem till mathilda. :) Kvällen tillbringades med lite folk och sedan blev det nattmatchen! :) som slutade med en förlust för Ljusdal igen! Men men, mycket trevligt kväll som slutade  hemma hos Mathilda :)

Vaknade ganska tidigt på söndags morgon! var hemma hos Mathilda tills hon skulle åka hem till Los. Gick hem kollade på tv och sov, sen kom mormor och morfar, då åt vi mat sen fikade vi med dom! :)
På kvällen kikade jag och stina på film, Tjorven och mysak och Eva och Adam :)


Skrållan är så jäkla gullig ! :D

Idag har jag vara slöat, förmodligen ska jag hem till mathilda ikväll och ha det väldigt mysigt ! :)

/h

23 oktober

vaknade 8.35 idag, så då var det bara att hoppa upp ur sängen och fixa mig väldigt snabbt, men kom bara 2 minuter försent, och vi börjar 8.50 ! haha, grymt gjort av mig! Datakunskap första lektionen, sen religion då vi kollade på film och jag höll på att somna i slutet ! hah ! Sen lunch och sista lektionen på dagen var matte :) Det är extremt skönt med korta dagar, slutade 13.00 :D
Efter skolan cyklade jag till mammas jobb, var där ett tag..
Har nyss varit på sportringen, tagit hem ett par skor jag ska prova ! kan inte välja om jag ska ha stl 34 eller 35.. aaaa..
Innan de var vi och fikade på finess, mumsigt :)
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg till mathilda någon gång.. ska dit och äta och sen blir det bandy !! :D

/h

21 oktober

Vi fick sluta klockan 13 idag, :D på religionen skulle vi bara läsa, så då frågade vi om vi fick göra det hemma, och det fick vi ! sen var kerstin sjuk så då hade vi ingen engelska ! Underbart :)
Så då gick vi hem till mig, där vi bakade kladdkaka.. asgott :)
har även varit grymt duktig som tvättade idag . wohoo! kikade på gossip girl och sen somnade jag i soffan en stund.. Vaknade av att peter ringde och frågade hur det gick med tvätten eller nå (precis lagom till att jag hade ställt klockan som skulle väcka mig när tvättmaskinen var klart (y)), så då gick jag och hämtade den, och slänga i en ny maskin :) 
kikade lite mer på tv och sen var det middag..
Efter det gick jag ut och träffade mathilda, vi tog en väldigt lång promenad runt hela ljusdal typ, och sen träffade vi viktor :) trevligttrevligt !! :)

Nu ligger jag i sängen, och gissa vad ? jag ska precis ta och kolla på ett (kan även råka bli två ) avsnitt av gossip girl :)

Imorgon ska jag klippa håret, och sen blire skolan! :)

/h

21 oktober

Sp-dag idag, eller igår klockan är ju faktiskt efter 12 ! Jag hade faktiskt det riktigt skoj, och tyckte dagen blev lyckad! :)
Efter skolan blev det gossip girl som vanligt, middag och sen gjorde jag klart engelskan. ! (:
Har precis kollat på ett avsnitt av oth :) tänkte även kolla på ett till innan jag skulle sova, men då ser jag att det är lite batteri på datorn, så går och letar laddaren men jag hittar den inte. så då frågar jag tillslut mamma vart den är.. och så hade hon kvar den på jobbet. suck. så då blev det inge mer oth för ikväll. men får se de från den ljusa sidan, då har jag något att längta ännu mer tills imorgon :) haha :P

jaja, nu ska jag hinna stänga ner allt innan batteriet tar slut..

/h

19 oktober

Skola idag som vanligt, hade svenska första lektionen men vi fick välja om vi ville vara på skolan eller vara hemma och jobba. Dock så gjorde jag inget utan tog en sovmorgon istället!  :) annars var dagen som vanligt, ( ett väldigt stort plus är att Fanny är tillbaka i skolan efter att hon har varit sjuk i en hel vecka. ) fotbollsgym på eftermiddagen och vi tjejer hade massage !  :)
Efter skolan cyklade jag hem, kikade på gossip girl och gjorde en smoothie :) Asgott !
har nästan gjort klart engelskan, ska skriva lite mer och lägga in källor och så, men det hoppas jag på att jag ska hinna med imorgon, eftersom vi har redovisning på onsdag! :) och på tal om imorgon så har vi SP-dag då :) och det blir nog asskoj, har själv varit med och planerat hela dagen, så jag hoppas på att det ska bli riktigt bra :)

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, har precis kollar klart på ett avsnitt av oth, och ska nu kika vidare på ett till :) Det är ju bara för bra ! :)

Rasmus fyller även år idag, så grattis på honom :)


/h

18 oktober

Helgen har varit super bra ! :D
I fredags var jag, Mathilda, Sandra, Moa, Tove och Nathalie hemma hos Nathalie. Vi kikade på idol och hade det trevligt! :)
I lördags eller jaa igår, så var det avslutning med laget, lekte lekar, bastade och åt mat, Super kul! :) Sen cyklade jag hem till Nathalie, där hon och Mathilda va, Och efter en stund kom även Moa och Tove. Senare gick vi hem till mig, och då kom även putte, jerry, viktor, sandra och julia. Vi gick ut en sväng och tillslut var det bara Jag, Mathilda och Viktor kvar. då det hände massa skoj och kvällen slutade i Mathildas säng med henne :) myysigt ! :)
idag har vaknade jag hemma hos mathilda ganska sent, vi typ gjorde oss iordning lite snabbt, gick ner och handlade frukost på coop, och sen åt vi frukost och satt och pratade hemma hos henne! :)
Ikväll har jag bara varit hemma,  kollat på one tree hill och gossip girl, asbra ! :D Och pluggat lite !

nu ska jag nog ta och sova ! :)
Godnatt

/h

15 oktober

Skola idag, först tyska sen idrott. På idrotten fick vi dansa pistvaktdansen, vilket va asskoj ! :) du skulle bara sett va grym vi va :) haha, ! Efter det var det fotbollsgym, där det var styrka-konditiontest som stod på schemat, en aning jobbigare än att dansa. Men det gick ganska bra ! :)
Efter skolan har jag bara varit hemma, kikat på tv och så. Ska snart ut och springa med pappa, blir ett varv runt kaveln (y)

Bara en skoldag kvar nu , sen väntas det helg! woohoo, asnice :D
puss!

/h

14 oktober

Besökte stockholm 2 gånger i helgen! (Y) åkte dit på natten till lördagen, tävlade på dagen, på kvällen åt vi  god mat på en restaurang och sen kikade vi på fotboll, Sverige-Danmark. På söndagen tävlade jag inte, utan var bara med ut på tävlingsplatsen! hade egentligen tänkt att shoppa men matilda orkade inte :P Kom hem kl 18 på söndagen. Under kvällen bestämde jag mig för att följa med Mamma och Sofia när dom skulle skjutsa syster till Arlanda. Så kl 2 på natten åkte jag tillbaka till stockholm igen. haha :) Tog en fika på arlanda och sen var det dags att säga hejdå till syster som åker till USA för att vara Aupair i 13 månader, Blev en del tårar och kramar och så innan vi hoppade in i bilen för att åka hem till ljusdal igen! :)  LYCKA TILL I USA SYSTER :D PUSS <3
Efter en natt men väldigt lite sömn var det bara att hoppa ur bilen och gå in till skolan när vi kom fram till ljusdal på morgonen. Som tur va var jag faktiskt inge trött (y) Missade lite av första lektionen med det gjorde inte mig något precis  (: Dock så kom tröttheten på kvällen, så då var det bara att gå och lägga sig tidigt !



Förstår inte vad som har hänt med dig, du har blivit så ... vet inte riktigt hur jag ska förklara. men du har verkligen förändras..





Puss
/ h


12 oktober

Helgen:

I fredags vare skolan först, sen följde Fanny med mig hem! :) Sen gick vi på Ljusdal en sväng, åt mat osv! :) Sen åkte hon med tåget till Gävle, och jag gick hem :) Följde med Linda och Madde en sväng, köpte b la hårfärg ! :)
när jag var hemma igen så packade jag en del och fixade rummet! Sen vid 18 eller nå kom mormor, morfar, Carina och Sofia. Åt god mat och hade det trevligt! :) Efter det färgade jag håret, brunt ! :) Packade klart, och gick och la mig någon gång efter 12 :) strax efter 3 väckte Peter mig, så då var det bara att göra sig i ordning, Sen upp på klubbis och sen buss mot stockholm och 25-manna :) Sov typ hela vägen ner, sen ut på tävlingsplatsen,! Gick väl helt okej att springa :) Efter en kalldusch var det bara att sitta och vänta tills hela laget hade kommit i mål.
Sen åkte vi dit vi skulle sova, gjorde oss i ordning och gick sedan ut för att äta. Och kvällen slutade med att kolla på fotboll Sverige-Danmark. Helt värdelöst att sverige förlorade!!!

Upp tidigt på morgonen, matilda och jag hade egentligen tänkt att shoppa men hon orkade inte så då avr det bara att följa med ut på tävlingsplatsen! Matilda och jag hittade en mysig plats där vi sov en stor del av tiden, Så buss hem mot ljusdal igen kl 13  ! :)

Efter en 5-timmars bussresa var vi framme i Ljusdal, Packade upp, kollade på tv och åkte sen hem till pappa ! Så bestämde jag mig för att följa med Mamma och Sofia som skulle skjutsa ner Syster till Arlanda! :) Så hem till mamma igen för att sova, blev väl runt 2 timmes sömn innan kl var halv 2 och det var dags att gå upp! :) In i bilen. hämtade sofia och sen var det bara att åka tillbaka till stockholm igen! :D Framme vid arlanda kl 5 typ. Emma checkade in väskorna och sen satte vi oss och fikade. sen var det dags att säga hejdå till syster som Åker till USA för att vara Aupair i 13 månader, Blev en del tårar och kramar och så innan vi hoppade in i bilen för att åka hem till ljusdal igen! :)  LYCKA TILL I USA SYSTER :D PUSS <3
framme i ljusdal var det bara att hoppa ur bilen och gå in i skolan och på lektion , som jag hade missat en del av ! :)
Sen har jag bara varit i skolan, knäppt kort till skolkatalogen med fotbollsgym, haft fotbolssgym! Hemma gick jag ut och gick med Jaci innan jag åkte ner på älvvallen för möte! :)
Resten av kvällen har jag bara suttit här vid datorn och haft tråkigt..

Ett långt och tråkigt inlägg som jag egentligen orkade jag inte skriva  ( vilket märks, om du har orkat läsa hela texten) , hah!

Förmodligen kommer jag att lägga mig tidigt ikväll, har inte sovit så mycket i natt som sagt och börjar bli lite småtrött :)

Puss

/h

6 september

Ingen fotbollsgym för mig idag, eftersom jag var till tandläkaren! ska vänta och se om något händer, och om inte blir det nog operation igen ! Skolan var mest som vanligt, och efter skolan har jag bara varit hemma, :) var ute och gick med mamma senare, och nu kollar jag på tv , desperate :D 

Mycket mer än så hade jag inte att säga idag :)
puss


/ h


6 oktober

Skola idag (igår)  som vanligt, på fotbollsgym hade vi tjejer massage ! Underbart skönt :) Efter skolan gick jag ner på centrumhuset där jag mötte Mathilda :) Vi gick på parfymshoppen, blev lite inköpp eller en mascara för mig. Ner på fifty en sväng och kikade runt och sedan bestämde vi oss för att fika på finess :) På väg till coop träffade vi robert som ville att vi skulle svara på några frågor och va med på en bild till  Ljusdals Tidning. Och snälla som vi va så ställde vi upp ( även att man ser ut som skit på bilden, men det bjuder jag på ! ) sen hjälpte vi han även med att fråga andra ! (y) haha, gryyymt bra vi va ! :)
aja, sedan köpte vi hårspray på coop , gick hem till mathilda och sen hem till Joel. Var där en stund och sen tog vi en lång promenad runt Ljusdal, som till sist slutade hemma hos Mathilda.. :) massa prat och annat trevligt :) toppen!

Även att jag ska till tandläkaren imorgon, dom ringde idag och sa att dom hade fått återbud så då kunde ja komma och träffa specialisten imorgon istället för att vänta tills november ! Asbra :)

Nu ligger jag i sängen, ska nog sätta igång Twilight och sooova :) Kan nog inte bli så mycket bättre än så :)



I`m still in love with who I wish you were.  And I wish you were here.




/h

RSS 2.0