Tisdag

Haft hemstudiedag idag vilket har varit väldigt skönt. Åkte på skolan och jobbade fram till lunch och sen åkte jag ner en sväng på köpingen med Sofia och Linnea. Fikade och kollade runt lite. Sen följde jag med Sofia hem och har varit där hela dagen :)
Här hemma har jag pluggat och kikat på tv ;) Blev nästan helt klar med SO/svenska texten vilket var väldigt skönt ! blev även klar med ett verkstadsarbete. Men nu ska jag hoppa till sängs och träna på engelska glosorna tills imorgon :)

Godnatt<3

Måndag

Kom hem från Usm i söderhamn igår, det gick väl sådär, eller helt okej en av dagarna iaf .
Åkte kl 9 i fredags, när vi var framme blev det mest att gå i skogen en sväng och kolla på terängen. Sen blev det dags för lunch och efter det blev det ett till träningspass i skogen. gick bara den här gången med, men på ett annat ställe för att kolla hur kartan var ritad.
Sen åkte vi dit vi skulle bo och sen var det invigningen som gällde, haha! efter det middag och umgås med folk.
Tidig start för mig på lördagen, åkte till tävlingsplatsen med Matilda. gick väl sådär att springa. sen vid 2 tiden tillbaka dit vi bodde och sov en stund. Sen på kvällen blev det umgås med folk och en sväng på disco.
Söndag var det dags för stafett , fick springa i första laget. Och det gick ganska bra den här gången, lite små missar och sånt.  men men .  Sen blev det att åka hem igen , ladda om på nytt, för på kvällen hade vi seriefinal mot bollnäs , hemma.
Det blev en vinst för oss på 4-1 och vi vann serien :) Jippie !! :D :D

Idag har jag varit i skolan, blev även kvar ett  bra tag efter vi hade slutat och jobbade lite, sen nu på kvällen har jag mest haft tråkigt och gjort lite läxor. Imorgon är det hemstudiedag vilket ska bli väldigt skönt..
Tjing <3

Torsdag

Började dagen med musik/verkstad fram till lunch, hade även utvecklingssamtal, knäppte även snygga kort på Björns dator, ;) haha !
Sen blev det lunch, och efter det spanska,. och tjoff så var nästan dagen  slut :) Men bara nästan, hade idrotten kvar, så ner på älvvallen och ha friidrott. ;) Åkte upp till mammas jobb och satt där,  fick även lite massage av Jörgen :) sen blev det hem och äta mat och sen åka till älvvallen för att spela match :) Ljusdal-Kilafors, och matchen slutade med en vinst på 8-0 :) Jippie! :) så nu blir det Seriefinal mot Bollnäs på söndag ! Hemma match och allt så nu jäklar, :)Tagga!!  :)
Men nu måste jag börja packa, ska iväg på USM imorgon tills :)
<333

Onsdag

Onsdag idag, kollade på film dom första lektionerna,  " en obekväm sanning" eller nå sånt. den var faktiskt intressant och bra :) Efter lunch blev det att åka till älvvallen och spela dm match mot stenhamre, blev en förlust på 5-0 , vilker kanske inte var så oväntat. ;)  senare blev jag , Stina och Matilda intervjuade av tidningen, eftersom vi ska på USM i helgen ;)
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på Idol, och nu ska jag fortsätta kolla på tv,

Tjing <3

Tisdag

Efter skolan var jag med Sofia, bakade kladdkaka och tittade på tv  :)<3
Blev ingen träning ikväll, fick istället hoppa in och spela match med F16, tyvärr blev det en förlust på 0-3!
Sen stannade jag kvar på älvvallen och kollade på matchen efter, men det blev även en förlust där!

Sen blev det hem och kika på tv, och snart ska jag sova..

<33


Tisdag

Hemstudiedag idag  :)
Just nu sitter jag på skolan och har lunch rast, annars har jag jobbat med matte och engelska. sen är det alltid bra att Emil är här och gör dagen roligare :)

ikväll blir det fotbolls träning :)

Måndag

Sovmorgon idag, började 20 över 9.  Dagen varit mest som vanligt, haft lektioner och så..

Åkte till söderhamn och spelade match på kvällen, blev en vinst för oss, 1-0 :) Härligt !!

Söndag

Imorgon är det dags för skola igen , vilken kanske inte är det roligaste, men ett stort + på att vi har match på kvällen, ;)
Idag blev det tävling igen, det gick betydligt bättre, och jag och matilda vann !
Eftersom vi var i Edsbyn redan åkte vi och kollade på bandy , Ljusdal-Falun.. Tyvärr blev det en förlust för Ljusdal.
Hemma blev det att sova en stund, äta middag och sen kolla när f14 hade match, och dom vann som vanligt :) sen hem igen, städa rummet och packa och sen åka hem till pappa :)
Så nu sitter jag här och ska precis  gå och lägga mig, så godnatt <3

Lördag


Tävlade idag, det gick verkligen sämst !! Blää.
På kvällen kom Sofia  till mig, vi drog oss ut en sväng och var med en massa folk,  Senare gick vi tillbaka hem till mig, låg och pratade i sängen en stund och sen somnade vi :) <33

Fredag

Äntligen helg ! ;D
Skolan var som vanligt, hade idrottsval på slutet ;)
På kvällen bar de av hem till Matilda, med Sofia, Linnea och Ellen  :) Det blev en väldigt lyckad kväll, och en massa skoj hade vi :) måste göras om !! (:

Torsdag

3 timmar verkstad/musik sen var det lunch och efter det spanska , sen blev det att ha idrott uppe på elljusspåret, sprang 5 km, måste ju även nämna att jag hade bäst tid ;) höhö ;).. sen var skolandagen slut ;)
så drog och  handlade en sväng med Matilda tills imorgon. :)
Nu på kvällen var det fotbollsträning som gällde och direkt efter den blev det att hoppa in i bilen och åka och springa Natt Km ;) En bana på 4.5 km i mörkret, det är ju allitd mysigt ;)
Kollar på Sex and the City nu och sen blir det till att lägga sig och sova (skönt ), börjar bli väldigt trött nu ;)

godnatt <3

Onsdag

Hallåå :)

Skolan började med att vi skulle skriva ett jobb om typ klimatförändringen, som skulle vara inlämnad till lunch, så vi hade ca 3, timmar på oss. Det gick väl inte så värst bra och när det var 45 minuter kvar bestämde jag mig för att börja om och skriva om allt :) haha, men den blev kannske lite bättre då iaf. Sen efter lunch hade vi matte, eftersom att våran mattelärare slutade och våran nya inte får börja förrän om typ 3 veckor så har vi en vikarie, han heter Per (?) han är iaf grymt bra, hade gärna haft kvar han som lärare, så synd att han slutar efter 3 veckor !
Sen blev det engelska och vi hade test på nationellaprovet, Hörövning , och det gick väl dom det gick :P

Här hemma blev det att kika på tv och sova :) och det är ju alltid skönt att göra det, På  kvällen blev det att kolla på idol, sitta vid datorn och vara besviken på att våran match blev inställd. Det hade tydligen regnat för mycket i söderhamn, jag som var taggad inför att spela match ikväll och allt!!
 
Förresten är det någon som har ett par 3d glasögon,? isånfall kan du ju alltid höra av dig :)


Tjing <3



Tisdag

Skola idag igen som vanligt . fast idag knäppte vi även kort till skolkatalogen :) haha, usch, är verkligen inte nöjd! Men men..
Nu ligger jag i soffan och kollar på One tree hill <3 :D
Ikväll blir det fotbollsträning, jippie :) känns som att det var ett tag sen sist ;)
aja, nu  ska jag fortsätte kolla på oth , Ciaoo !



Skönt att träna ikväll, och det gick helt okej. Borde egentligen plugga lite , har nå SO/svenska jobb imorgon, om klimatet och sånt ... <3

test

testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttest

RSS 2.0