29 september

Försöker få in alla svar i huvudet till provet imorgon, men just nu går det ut lika fort som de kommer in!

27 september

Har i stort sett pluggat till och från hela kvällen, vilket verkligen känns bra nu efteråt. En inlämningsuppgift som i stort sett är klar och så har jag hunnit med att plugga inför provet som är på fredag!
Hann även med att åka till mormor och morfar med pappa där det bjöds på en god middag och trevligt sällskap!
22 september

Har just varit på Condis med mamma, conny och emmax2 där det bjöds på en god middag , ryggbiff med pommes anna som vanligt!
Nu sitter jag hemma hos finaste och väntar på att han ska komma hem från träningen så jag kan spöa han i monopol. Men innan det hade jag tänkt att plugga lite organisation och ledarskap, och på tal om plugg hade jag prov i naturkunskap imorse, och vad resultatet blev på det är det väl bara att vänta och se.

14 september

J a g   ä l s k a r   d i g < 3

13 september

Sitter hemma hos finaste och väntar på att han ska komma hem från träningen! Under tiden tänkte jag lägga mig i sängen och kika på one tree hill! :)

7 september

Gör allt annat än pluggar, fy mig!7 september

har nu en väska  fylld av parfym! fick en ny parfym av min fina mamma och har nu  nämligen lyckats med att spilla ut hela och då menar jag varenda droppe i flaskan i min väska!  så mina kläder luktar inte bara parfym dom stinker!   men som tur var lyckades jag vända på oturen och fick sluta redan efter fotbollsgym idag, det vill säga klockan 10, tummen upp på det!! något som inte är lika roande dock är provet i företagsekonomi imorgon, det där provet jag visst glömt att plugga till! så nu vet ni ju hur min eftermiddag/ kväll/ natt kommer att se ut, men innan jag sätter igång med det ska jag fortsätta leka vidare på denna  ipad!

RSS 2.0