28 april

Här i Turkiet är allt bra förutom vädret! Det har varit alldeles för mycket moln och regn! Men det är bara hålla tummarna för att vädret ska bli bättre!   Som sagt allt annat är toppen, hotellet är hur fint som helst och jag har det väldigt bra!
Att få tankarna på annat och sluta tänka på honom har varit svårt, väldigt svårt! Och det har varit bland det jobbigaste för jag vill inte tänka på det, på honom, jag vill inte vara ledsen!

24 april

På tisdag väntas en resa till turkiet, något som jag verkligen har längtat till. Längtar gör jag fortfarande men inte på samma sätt. Men det kanske är just vad jag behöver just nu, åka bort en vecka och få tankarna på annat. lämna allt här hemma, och ha en sjukt bra vecka därborta.


Jag känner mig så tom, jag behöver dig. Du fick mig att må bra, men nu finns du inte här längre, inte på samma sätt, inte på det sättet jag vill!

23 april

Every story has an end. <3

13 april

Känns som att körkortet allt mer börjar närma sig, var in på trafikskolan idag med Sofia och köpte ett startpaket! på tisdag börjar kursen och sen är allt igång. Det blir nog kul samtidgt som jag får lite smått panik varje gång jag tänker på det där körkortet.
Var uppe hos f o f nästan hela kvällen, tittade på tv och fikade med farfar, hann även med att skriva klart historian och städa rummet!


Just nu känner jag att det är dags att krypa ner i sängen och somna till tonerna av melissa horn.
godnatt!

Varje gång blir jag lika besviken, besviken på dig..

11 april


4 månader med honom . <3

11 april

Tog ledigt från skolan idag, för att istället åka till gävle med carro och erik! Blev inte så många inköp, men en bikini ( vilket var ett måste),  underkläder och smycken var nog det jag fick med mig hem :)

Stina plockade sen upp mig på station och vi åkte iväg för att hjälpa våran förra lärare och prata om orientering, och nu kom jag precis hem från ett pass bodypump med laget! (:


8 april

Vaknade imorse och kikade ut genom fönstret, och vad ser jag?.. Joo att det snöar, och det snöar inte bara lite heller. Så från att ha haft några undebara dagar med vårväder kunde jag inte bli annat än väldigt besviken när jag såg vädret utan för fönstret. Och därför kan jag även säga att det känns extra bra nu när solen lyser där ute igen.

Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen, dammsuga som jag lovade mamma att göra och sen blir det en sväng på köpingen innan det blir middag på kina och sedan en kväll hemma hos Hampus!
6 april

Prov i företagsekonomin idag och det gick allt förutom bra!(y). 
Ska snart ut på en promenad med mathilda och sen blir det en sen träning i delsbo, nämligen 21.15! En Sån där lagom kul träningstid en onsdagskväll!
men nu är det så att jag inte är på världens bästa humör, och därför har jag ingen lust att skriva något mer..

<3


5 april

En klump i magen.

3 april

Hemma igen efter en kväll i stocksbo! Började bra, sen blev det sämre och sen slutade det så bra som det kunde bli. Inte direkt en kväll som vi hade tänkt oss, men vafan! :)


Fina var vi ju iaf innan vi begav oss iväg till festen! :)

Hon som är så bra <3


Nu ska jag packa väskan, ta en promenad hem till pappa och sen sova för imorgon går bussen mot gävle, och där blir det match mot strömsbro! Godnatt<3


2 april

Igår blev det middag med familjen och sedan åkte jag till järvsö för att umgås med markus, elin och ante! Vi gjorde inte mycket alls och kvällen fick ett tidigt slut. Nu ska jag snart gå och jobba och senare ikväll kanske jag och carro åker till stocksbo för att fira två 18-åringar!

JAG VILL HA SOMMAR
!

bild från spanien.So is it better to tell and hurt or lie to save their face?
Well I guess the answer is don't do it in the first place.


RSS 2.0