26 september

Helgen har varit kanon!
I fredags kom mathilda över och åt middag med mig! När idol började kom även Greta förbi och gjorde oss sällskap och senare under kvällen kom även nathalie :) Vi tog en sväng ner på kina och träffade lite folk och sen slutades kvällen hemma i sängen inte allt för sent. :)

På lördags morgonen ringde väckarklockan 9.00 då det var dags att börja göra sig klar för jobbet! Direkt efter jobbet for jag till älvvallen för att spela match mot delsbo/näsviken! Där det blev en härligt vinst med 9-0, vilket innebar att vi blev seriesegrare och går upp i div.2 :) Efter matchen stannade vi på älvvallen där det blev smörgåstårta med laget och sen  blev det lagfest hemma hos Johanna där vi fortsatte att fira segern och sedan drog vi vidare till järnvägs där vi avslutade denna otroligt underbara dag/kväll!

Har precis pratat med syster på skype och nu tänker jag krypa ner i sängen :)
Nattinatti!

7 september

Grattis till vincent som fyllde 1 år igår :)Måndag: träning
Tisdag: träningx2
Onsdag: träning
Torsdag: träning
Fredag: match
Lördag: match
Söndag: match
måndag: träningx2
Tisdag: träningx2
Hoppar över de två träningar jag har imorgon för en vilodag, känns som att det behövs nu!

I lördags blev det mys med brudarna ( firade mig och sofia i efterskott) , först middag på kina och sedan tillbringade vi resten av kvällen hemma hos mig. Där vi åt tårta, öppnade presenter och hade det trevligt :) så tack för en trevlig kväll och tack för presenterna! :)

Ikväll efter träningen blev det te och macka i soffan medan tvn visade fotboll,  sverige - san marino! seger men 5-0, grymt ! :)

Men nu tänkte jag krypa ner under täcket! Godnatt..<3
7 september

Jag saknar dig nå otroligt mycket vännen! du är bäst! <3
RSS 2.0