30 mars

igår tog ett glatt gäng bussen ner till stockholm, för att kika på sverige-moldavien på råsunda! Så efter en shoppingtur, en vinst av sverige och massor av skratt och tok var vi återigen hemma, och jag kunde krypa ner i sängen med den finaste!
Nu sitter jag hemma hos honom, och väntar på skjuts till ljusdal av den anlednigen att jag missade tåget nyss. :)

25 mars

ibland lyckas man bra, är det inte en hals så är det en fot!!

23 mars

Ingen fotbollsgym imorse för min del, vilket innebar att jag fick sovmorgon till 10.40! Kollade på världens tråkigaste film på företagsekonomin idag, och då skämtar jag inte. det var verkligen helt värdelös!! annars har jag haft en bra dag i skolan idag, mycket flum och skratt! (:
kan faktiskt vara så att jag toppade höjden av lathet idag när jag tog bussen från skolan ner till station och sedan fick jag skjuts från station och hem till mamma, jag menar man ser huset jag bor i från station! haha..

nu ska jag fortsätta kika på scrubs och sedan ska jag vara duktig och plugga massor med tyska!



22 mars

Vaknade imorse i sällskap av en sjukling, inte direkt det jag hade hoppats på! Måste även erkänna att jag faktiskt tycker en aning synd om honom, speciellt eftersom det finns en risk att det är jag som är den skyldige, opps!
Annars rullar allting på som vanligt, förutom att jag inte har kunnat träna på hur länge som helst. Jag hade siktat in mig på att det skulle bli träning imorgon, men som det känns nu måste jag nog erkänna att det är tveksamt!


Är lite onyttig ikväll, jag råkade nämligen få med mig en godispåse hem från trippen till statoil! men ibland får man väl vara det, onyttig alltså, inte sant?






21 mars

Har haft en kanon helg på spa med mina systrar, I lördags morse tog vi bilen till dalarna och närmare bestämt Tällberg för att spendera två dagar på ett spa. Kan säga att det var hur skönt som helst, och jag hade det väldigt trevligt och roligt! :)


Tänkte även tacka min fina vän som jag fick ett fint armband av! (:

15 mars

en aning less.

11 mars

Är hemma igen efter en dag i gävle, hittade ett par jeans, tröja, underkläder, smink osv! :)
Nu blir det middag här hemma och sen ska jag åka till järvsö och umgås med folk och vänta på att markus ska komma hem! :)








3 månader med den finaste idag! ♥

10 mars

Ikväll har jag och mathilda bastat och sedan tog vi en promenad med matilda i snövädret. kallt om fötterna och så, vart tog det härliga vårvädret vägen?.
Nu tänker jag sova, eftersom jag ska till gävle imorgon som planerat! :)



10 mars

har precis varit ut på köpingen med mami, och nu ska jag slänga mig i sängen och spela tvspel! :)
Kom även på att för någon dag sen så gjorde jag en överraskning till min syster på hennes jobb, som hon ska få se sen när hon kommer hem från umeå! hihi :D






ge mig 26 april nu.

10 mars

tog precis bort allt jag hade skrivit..Så tänker nu göra ett nytt försök på att skriva några rader!

I går kväll så kom John och Robin och gjorde mig sällskap. Vi bestämde oss för att köpa med lite fika och ta en tripp upp till kolsvedjaberget. Sedan åkte vi runt och så blev det en massa massa prat! :)
Imorgon kanske det blir en tur till gävle med mamma för att inhandla lite nytt. vilket vore toppen! Men något som är ännu bättre är att Markus kommer hem imorgon, vilket jag gillar väldigt, väldigt mycket :)





7 mars

Har precis krypit ner i sängen efter en spelkväll med moa, sandra, robin och bröderna eriksson! Självklart slutade det hela med en segern till oss flickor, så nu kan vi sova gott! :)




7 mars

Jag lyckas väl med det mesta jag, var hos sjukgymnasten idag för massage. När jag sitter där under massagen så känner jag helt plötsligt att jag håller på att svimma och hinner knappt säga till innan jag svimmar. Efter att jag sedan har legat avsvimmad ett tag vaknar jag,  tog det även ett bra tag innan jag fattade vart jag ens var eller vad som hade hänt. hahah !






bild: USA sommaren-10

6 mars

Solsidan, Kladdkaka med grädde och jordgubbar, skumbad och mys med Mathilda bestod min söndagskväll av efter ett fotbollspass! En toppen kväll vill jag mena, och det som gör denna kväll ännu mer toppen är att det inte är någon skola imorgon, ååhh det är så otroligt skönt med lov kan jag lova! :)
Gårdagskvällen blev väldigt lyckad den med, efter ett impulsivt beslut så var jag påväg hem till mathilda, och sedan bjöd kvällen på en massa festligheter! :)
Men bara för att det är lov så innebär det tyvärr inte sovmorgon imorgon, nej för imorgon är väckarklockan ställd på 07.30!

2 mars


Lyckad dag idag, det första jag gör på fotbollsgym är att göra illa mig. Duktig som jag är har jag gjort någonting med nacken/axeln! jippie, vad skönt det är!..

Är nästan klar med Geografin, ska bara ändra lite smått och sen låta anders kolla igenom den, sen sååå :)
Nu ska jag fläta systers hår innan jag ska åka hem till älskling och göra honom sällskap i natt!




Färgglad idag!

1 mars

Underbart väder idag, soligt och skönt. hoppas verkligen på att detta fina väder håller i sig nu! :)
Kvällen har bestått av plugg och ett besök hos farmor och farfar. Sitter hemma hos Markus och väntar på att han ska komma hem från hockeyn! Men nu tänker jag krypa ner i sängen och läsa min tidning istället för att sitta här och försöka hålla mig vaken!

RSS 2.0