27 juli

Skulle nog behöva komma bort för en stund.

19 juli

Har börjat städa rummet nu, blev inte riktigt klar men känner att jag är för trött för att fortsätta, behöver nog krypa ner i sängen och sova nu för att orka med morgondagens jobb!


19 juli

Igår jobbade jag hela dagen och likaså idag. Jag och matilda hade även bestämt oss för att träna orientering ikväll, vilket inte vi har gjort på en evighet, så efter jobbet drog vi iväg till näsberg och det gick faktiskt riktigt bra! Efter den springturen var det bara att sätta sig i bilen igen för att åka på första fotbollsträningen med laget efter uppehållet, och även den träningen gick braaaa!

Känner även att det är dags att städa rummet, så det är vad jag ska göra nu!
14 juli

Jag som alltid har velat men inte riktigt vågat tänkte ta min livs första tur på vattenskidor idag, men så blev det ej. Och vet ni varför? jo för att jag hade för småa fötter. haha!  Så min debut på vattenskidorna får alltså vänta tills en annan gång.
Känner att det är dags att avrunda denna kväll på bästa sätt nu och krypa ner i sängen med hjärtat!

3 juli

Att sätta sig i bussen och åka i flera timmar för att sedan förlora en match med 9-0 och efter det ha en lika lång bussresa hem kändes inte allt för roligt igår. Som tur var blev det en väldigt lyckad kväll, först förfest hemma hos tove och sedan vidare på järnvägs med ett gäng glada brudar + oskar!

RSS 2.0