Fredag

Så var det fredag, har mest tagit det lugnt hela dagen, spelat rockband, singstar och kikat på Sex and the city :) Har faktiskt varit skönt att inte gjort något speciellt så där :)
Vad som händer ikväll får jag se lite senare, men blir väl förmodligen kompisar skulle jag tippa på :) och det är ju alltid trevligt :)

Nu ska jag forstätta sitta här vid datorn ett tag, så byeeee (: <3

Torsdag

Jag sitter hemma och har tråkigt så tänkte att jag skulle skriva något mer även om jag nyss skrev, men vet inte riktigt om vad ! :)

hmm,. eller joo
Jag har ju inte skrivit något om helgen än, det var ju faktiskt dex :D

Helgen blev verkligen lyckad (: jag har haft det riktigt skoj, kollade på bandy, umgicks med vänner :D Underbart helt enkelt ! Träffade även nytt folk, som var väldigt trevlig(a) !!
det var iaf lite kort om helgen
Jaja, men nu är ju helgen över , vilket snart även lovet är ! Usch, vill inte ens börja tänka på skolan än! ..


Kan ju även tillägga att brynäs förlorade idag, vilket börjar bli ganska vanligt nu :(
näe nu jäklar måste dom börja spela riktigt igen,. och ta och vinna några matcher ! så som i början av säsongen , för då var dom riktigt på topp ! Så kom igen nu, heja heja :)

<3

Torsdag

Skönt att sova ut imorse , det behövdes (: Efter att jag hade gjort mig klar följde jag med Fredrik upp till han, och sen var jag där hela dagen :) skojskoj :)
På kvällen har jag jobbat från kl 18-21 på sportringen, med utkläddning och allt. sen var jag ut en sväng och träffa folk , riktigt kallt ute nu kan jag ju säga ! (:

Nu sitter jag här vid datorn efter en varm dusch som verkligen var skönt, väntar på att TV ska bli ledig så jag kan spela ännu mer Rockband :) Riktigt roligt kan jag ju garantera , sen måste jag ju passa på att spela  nu under lovet :D

PUss <3

Tisdag

Tjooopp :)
Då var man hemma från Stockholm :) har varit på spa igår och idag, haft det riktigt sköönt kan jag ju lova (:
När jag kom hem spelade jag lite Rock band och sen var det järnvägs som väntade ! Avslutning med laget, åt mat och kikade på bilder och filmer från Gothia, ååh underbart :D Men kommer sakna laget nå enormt mycket efter två helt otroligt undebara år! :) Så tack för tiden med er :)

Nu sitter jag hemma hos SnyggStina , där jag även har tänkt att tillbringa min natt :) Mysigt vettni ! (:
haha ;D

Pusss <3


Söndag

Varit i Stockholm på 25-manna i helgen, kunde tyvärr inte springa eftersom jag fortfarande har hjärnskakning ! Men men, helgen har ändå varit skoj :) bara att jag blev besviken på mig själv för att jag kom på att jag hade kunnat åkt och kollat på sverige-portugal matchen alldeles försent :( men men. !!

Imorgon är det skola igen, jobbigt !!

Måndag

Tjoohooo :)

Nu var det ett tag sen jag skrev något här, och det har ju även hänt en hel del under tiden.
men men...
kanske det är dags att börja skriva lite oftare, ska väl iaf försöka med det!

Var till syster i Umeå i helgen med mamma, Peter och Wmma, skoj skoj ;)  spelade bland annat rock band och wii, Toppen!! var även på stan och handlande på lördagen  :)

Idag var det skola som vanligt. helt okej, förutom att jag hade ont i huvudet vilket jag har väldigt ofta nu efter jag krockade !
Jag och Moa blev nästan klar med våran hälsoprofil film, vilket är väldigt sköönt!!  :)

På kvällen gick jag runt sjön med Matilda,  på vägen hem gick vi  in på  statoil och köpte glass, där vi även träffade Stina och Mathilda, så följde med dom hem och åt glass och kikade på tv :)

Imorgon är det Hemstudiedag :) Tjiho ! :D

Puss o hej <3

RSS 2.0