..

Nu var det ett tag sen jag skrev, Men det har inte hänt så mycket här i Ljusdal. Eller jag har varit i Tyskland med klassen, vilket blev en riktigt kanon bra resa, mycket skoj och skratt ! :)
Gjorde även Gymnasieval igår, så nu är det klart ;) Frisör, Frisör, Sp, Nv blev det ;)
Kan även berätta att jag har varit till tandläkaren eftersom dom drog två tänder för snart 2 år sen som fortfarande inte har kommit så har haft  gluggar i snart 2 år. jätte roligt ! men får se någon gång i februari hur det blir med det.  ;) Så det är väl bara att vänta och se ;)
Snabbt och kort skrivet vad som har hänt den senaste tiden och de var ju inte mycket alls :P Hehe ;)

Och nu ska jag snart kolla på oth <3 :)
Så hejsvejs ;)

(:

jaa som sagt, blev det en riktigt träningsvärk efter i torsdags så nu har jag haft en riktig träningsvärk i 2 dagar, även att det var typ i hela kroppen. Jobbigt kan jag ju säga , men på ett konstigt sätt är det faktiskt väldigt skönt med träningsvärk ändå :P
jaja, nog om träningsvärken nu, det har även bliviten massa oth tittande dom senaste dagarna, och det gör alltid dagarna bättre, för det är ju bara helt enkelt det bästa programet som finns ;) Jag bara älskar det !

i fredags var det skolan som gällde, NO/Matte ända fram tills lunchen, och efter lunchen hade vi klassråd, och sen avr det idrottsval .. Åkte till backen med Moa :) Skoj det ;) Sen blev det boka soltid, en sväng på köpingen med matilda, hem , sen sova en stund,  sen kom matilda och stina hit och umgicks ett tag och när dom hade gått kom Anton, Anton Hans och Robin . Sen kickade jag på Oth. Jaa lite snabbt och kort om min fredags kväll som var helt okej ;)

Idag lördag har jag sovit, kollar på oth, lekt med stina och fredrik. Jaa det var nog det mesta jag har gjort idag ;) trevligt var det ;)


Även att det blir tyskland på lördag och jag längtar, sen blir det nog att vi åker utomlands i Maj . Jipppieyeah ;)

/ H
<3

Första dagen i skolan, det var inte så jobbigt att gå upp så tidigt som jag hade trott. idag har vi bara haft verkstad, spanska, pratat om tyskland och finn upp ;).. Ja vi åker ju faktiskt till Tyskland nästa Lördag, Jippiee ! :) Sen blev det att ta bussen ner till ljusdal och in på Fifty och kollade en sväng, men hittade inget att köpa. Vilket kan vara bra för pengarna ! :P
Hem sen, kolla på oth, äta och sen klockan 18 blev det styrketräning med damlaget, och efter det hem en snabbis, och sen var det dags för träning igen klockan 20 med laget ;) Det blir ju bara att se fram emot träningsvärken imorgon iaf, men det är iaf skönt att komma igång med att träna igen. Jag kommer ju helt klart sakna det gamla laget en massa! , men jag tror jag även att det kommer bli skoj med det nya laget.  div.4 dam ;)
Bilden är på Mig och Sofia, från Dalecarlia sommaren -07, Och jag saknar det :) <3


                                                            Kääääääär ! <3

Men nu ska jag nog ta och kika lite mer på oth, och är inte grabben den sötaste i världen så säg? :O
                                                                      Han är min :D

Hejhallå!


Blev en sväng på köpingen med Stina idag, fikade eller rättare sagt åt frukost ! :) Sen kikade vi runt en sväng och sen gick vi upp  till mig och kollade på tv ;)  Sen efter att Stina hade gått hem, gick jag ner till Mamma, där jag åt middag, eftersom Madde åker hem imorgon. Sen ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, jag tänkte kolla på oth och lägga mig ganska tidigt ;)
Det är ju faktiskt skola imorgon, och usch på det! jag vill inte börja skolan redan, och vem säger nej till att ha lov lite längre, en vecka till eller något sånt ? inte jag iaf :) Men det är väl bara att pallra sig dit imorgon, och göra det bästa av situationen ;) haha ! :)

Men nu ska jag snart gå hem till pappa, så hejsvejs! ;)

2009

Nu var det länge sen jag skrev något här. Ska försöka börja igen, och visst det brukar låta så, men vi får se hur det går :)
Jul och nyår har även varit och jag hade de var helt okej ! :)
Så jag har ju även skaffat mig nyårslöften, som jag hoppas jag kan hålla, det går bra än så länge iaf, Toppen ! :D

2008, vad kan man säga om året? Mycket bra minnen med kompisar,  familj, klassen och laget ;) kan ju ta Gothia vilket är bara ett av alla minnen, vilket är ett underbart minne ! ;) synd bara att vi inte har laget kvar längre.Dock ett minus inför 2009 ! ;) Men men.

2009, hoppas jag på att det ska bli ett kanon år. Vilket det även skulle kunna bli så ! :)

Nu har jag skrivit några rader, och ska fortsätta kika runt lite på datorn. Så har det bra :)
PUss <3

RSS 2.0