28 januari

Får bli en väldigt kort och snabb uppdatering idag!

Innebandymatchen gick inte riktigt som vi hade hoppats på, och mer än så behöver jag nog inte säga! (:

Efter skolan följde Markus med mig hem en stund innan han åkte till järvsö, och nu ska jag packa, fixa rummet, lyssna på musik och tagga inför i kväll, det är nämligen glysis cup i helgen! :D

Ä l s k l i n g ! < 3


28 januari

0.43 ligger i sängen och tänker på hur skönt det vore att sova.. men än så länge har jag varit för lat för att orka resa mig upp ur sängen, gå in med lite saker i köket, ställa alarm och släcka lampan för att sen kunna få sova! hur jobbigt ska det behöva vara?


men jag antar att inget av detta kommer göra sig av sig själv, så det är väl lika bra att jag tvingar mig upp ur sängen..och jag ska göra det.. snaaaaaart!d u ä r b ä s t < 3
27 januari

Är tillbaka hemma hos mamma efter ett pass fotbollsträning och lite plugg hemma hos pappa! just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka fortsätta möblera rummet, eller om jag ska lämna det till morgondagen och istället gör en kopp te, krypa ner i sängen, och gör allt för att inte bli mer sjuk? det sistnämnda låter faktiskt mest frestande , så det får nog bli så!

Godnatt!

27 januari

Kände att det var dags för ett inlägg nu, dock så har jag nog inget intressant att berätta..

Skolan idag var väl mer eller mindre som alla andra skoldagar, och nu ligger jag hemma i soffan och äter mackor och kikar på tvtvtv! Och eftersom att min pojkvän inte vill umgås med mig ikväll så kommer kvällen spenderas av plugg, träning och...typ sova. Det är ju nästan lika bra, eller?.

Men nu taggar vi inför innebandymatchen mot NV imorgon, helt klart en vinst som gäller där!

23 januari


När det visar sig vara en lögn..


7 januari

Tänkte göra en snabb uppdatering från tuskebo!

Fredric fick en present ikväll, som innehöll ballonger som man kan göra figurer av! Detta roade dom flesta vid bordet förutom fredric som grinade varje gång en ballong gick sönder, vilket vi lyckades med allt för ofta!

Men efter tusen försök och många skrattanfall tänker jag slutligen bjuda på en bild och sedan göra dom andra sällskap framför tvn! :)
RSS 2.0