27 augusti

Igår kväll kikade jag på Wallander-Skulden med mamma, peter och syster.  Den var mycket bra! Mycket mer än de gjorde jag inte under kvällen..

Hade sovmorgon imorse, började inte förrän 11.10 men istället för att sova bestämde jag och sofia att vi skulle ta en sväng till ämbarbo och kolla hur dom hade det på våran gamla skola. Dock var inte 7.orna där så det var väldigt tråkigt, för vi ville se dom :P Men annars var det trevlig, satt och pratade en massa skit med lärarna och hälsade på 8.an och 9.an! :) Sen cyklade vi ner på köpingen och var in en sväng på fifty och där köpte jag en tröja (: Sedan forsatte vi upp till skolan och åt lunch,. Sen hade jag tyska i 45 minuter utan lärare (Y), och nästa lektion som var idrott började inte förrän kl 13 så då var det bara att leka runt på skolan tills den skulle börja. Och eftersom att ingen hade med sig idrottskläder så varade idrottslektionen typ bara i 10 minuter, (: Det skulle ha varit väldigt skönt att få sluta så tidigt om man inte skulle ha fotbollsgym 1 och en halv timme senare, så man måste sitta på skolan och vänta och inte kunna få gå hem.. Men men , vi roade oss med att spela kort, så då gick det ganska fort :)
Och sen åkte vi ner till älvvallen och hade fotbollsgym, niiiice ! :)

Ska väl ta mig något att äta om en stund  och sen cykla ner till träningen ! ..

/ h


25 augusti

Ännu en skoldag har gått, och imorgon får vi förmodligen nytt schema.. Lite tråkigt för vårat schema såg ganska bra ut just nu, men kan ju hoppas på att det nya blir lika bra !
hade fotbollsgym på morgonen, sen samhällskunskap efter det matte och sist engelska. :) hade någon diagnos på matten och det gick väl sådär, det hade ju kunnat gått bättre om jag säger så.

Ikväll samlades laget nere på älvvallen och kollade på sverige-ryssland och åt fruktsallad. :) gottigt ! och sverige vann med 3-0, gryyymt ! :)

Nu ligger jag i sängen och har precis kollar klart på twilight :D längtar till november då new moon kommer ut :)
men nu ska nog ta och sova, eller försöka iaf :)


                                                     Yeeeyy, snygging ;D


/h

24 augusti

Stina har precis gjort om min blogg, så  tack stina :D

Skola idag, hade svenska, tyska, samhällskunskap och fotbollsgym. Dagen gick fort, och det var faktsikt roligt även fast dom riktiga lektionerna nu har börjat, men det kan ju även bero på att vi inte ha fått nå läxor än ! :) Jag har som sagt börjat på tyska iår eftersom jag inte ville fortsätta läsa spanska, så det ska bli spännande att läsa något nyss och jag hoppas att det ska gå bra! :)

Mamma har även fått ny dator ;D yeeah, fett nice ! :) Tror det är en sån som är på bilden ! :)

aja, ointressant inlägg men det är ju alltid något iaf ;D

/h

aga

hejkfje

23 augusti

Match idag mot krogen, vi vann med 5-3 så jäkla härligt ! ;) gjorde även 2 mål ! (y)  annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt! vilket jag förmodligen även gör resten av kvällen :)
Imorgon är det skola igen, och då börjar vi även med vanliga lektioner,  vi har ju bara lekt nu i början! Sofia börjar även i våran klass imorgon :D nice det ! :)
Jag vill tillbaka till dagarna med dig.. jag saknar det, jag saknar dig <3


näe, nu ringer visst marcus, så ska ta och prata med honom nu, :)

puss!

/h

11 augusti

Just nu sitter jag i soffan har grymt tråkigt och gör inget alls, jag borde egenltigen packa men jag orkar verkligen inte ! :O
Kl 19 ska jag ut och äta med mamma, peter och syster och innan det ska jag ha gjort mig i ordning, packat klart allt (jag har inte ens börjat, och jag tror jag har hälften av sakerna hos pappa) okej, det är visst verkligen dags att börja nu..
 Nu regnar det igen också, blää , jag vill ha sol, sol och sol! :)
Näe okej, nu ska jag faktiskt ta mig upp ur soffan och börja packa!
I want you ! <3

/h

2 augusti

Augusti, usch vad tiden går fort, om 18 dagar börjar skolan, 18 dagar det är ju ingenting...

Igår jobbade jag till 14,  efter det cyklade jag till centrumhuset,  där träffade jag min farbror och hans tjej så då tog jag en fika och satt och pratade med dom :) Trevligttrevligt, det var ju ett tag sen jag träffade dom!
 Kvällen blev en mysig kväll med matilduuur :) Först var vi och åt pizza, sen gick vi och handlande på prix och sen hem till mig . Här kollade vi på tv, och kikade runt lite på datorn,! Kokade tee, och hade de trevligt :)
Sen cyklade jag hem med henne, och på vägen hem träffade jag lite folk. Så följde med dom en sväng hem till elin och sen cyklade jag hem igen. Tog reda på lite här hemma, lyssnade på musik och sen hoppade jag i sängs :)

Nu sitter jag här lyssnar på musik och tänkte värma lite mat. Sen blit det att packa väskan och ta sig ner på älvvallen , för vi har match kl.15 ! taggataggatagga! :) Första matchen för mig efter uppehållet och har bara tränat en gång,.. Men nu jäklar nu ska vi vinna ! :D

Puss :)

/ h

RSS 2.0