30 september

Helgen var super!
I fredags var vi först hemma hos mig, Jag, fanny, Linnea, och Sofia åt mat, sen kom det lite mer folk. Senare skulle vi vidare till Hanna W men då hände det lite saker så det blev ändrade planer. Var på ljusdal en sväng sen hem till mig igen och sen slutade kvällen hemma hos Evelina innan jag och Fanny gick hem till mig för att sova! Fick även ett väldigt trevligt samtal precis när jag höll på at somna runt halv 4 :) haha.
På lördagen så ringde Marcus och väckte oss kl 9. Så då gick vi upp gjorde oss iordning, packade och sedan satte vi oss på tåget till gävle 2 timmar tidigare än vad vi hade tänkt! :) När vi var framme kom André, Dennis och Marcus och hämtade oss. Vi åkte hem till Dennis åt Daimtårta, åkte och handlade, sen ut till Dennis Pappa där vi lagade mat, åt och hade det trevligt. Sen åkte vi tillbaka hem till Dennis och hade det mer än trevligt, ! :) asnice typ:)

På söndagen segade vi mest bara, sov länge åt pizza och sen åkte vi hem runt 16. 1 minut innan vi var framme i Järvsö kom vi fram till att jag skulle sova hemma hos Fanny, så då var det bara att snabbt ringa pappa och sen hoppa av tåget! :) Sedan tillbringade vi kvällen hemma hos Fanny. marcus kom även och hälsade på en sväng ! :)

 

Aja, det var lite kort om min helg,  gryymt trevligt! :)

´PUss

 

/h

Helgen som va var super!
Fredagen så var vi först hemma hos mig åt mat och lite så. Senare skulle vi vidare till Hanna W men då hände det lite saker så då blev det ändrade planer. Var på ljusdal en sväng sen hem till mig igen och sen slutade kvällen hemma hos Evelina innan jag och Fanny gick hem till mig för att sova! Fick även ett extremt trevligt samtal runt halv 4.:) haha.
På lördagen så ringde Marcus och väckte oss kl 9. Så då gick vi upp gjorde oss iordning, packade och sedan satte vi oss på tåget till gävle 2 timmar tidigare än vad vi hade tänkt! :)


20 september

Det får även bli en bild på Carro eftersom hon fyller år idag! :)




Grattis Snygging! <3

20 september

Trevligt hemma hos Carro ikväll, vi åt tårta, kollade på tv, lekte kurragömma och satt och pratade ;D Mi, Johanna, Robin och Hans var även där :D
Nu är jag iaf hemma, ligger i sängen och lyssnar på musik och funderar på om jag ska se ett avsnitt av gossip girl eller sova? :) Hmm, svårt val ! :) Men det blir nog gg :)
Puss<3

/h

20 september

Idag fyller Carro 16 år , Grattis bruden! :D

Astrevlig kväll igår,  jag följde med Fanny, Dennis, Marcus och André till ett spökhus i Norrfly, till en början var det grymt läskigt men efter ett tag så blev det inte alls lika läskigt utan då  var det mest kul! Sen tog vi oss en promenad runt området och sedan hoppade vi in i bilen och åkte hem igen! eller dom släppte av mig i ljusdal där jag umgicks med lite annat folk! :) haha, iaf så var det en asbra kväll, helt sjukt skoj hade jag iaf ! :)
Match idag, Dm-final mot Hudik. Och vi vann med 3-0 ! Vi hade även kunnat tryckt in några yttligare mål, om jag inte hade missat alla mina frilägen! och jaa det gick verkligen inte att spela idag, orkade typ inget och bollen ville sig verkligen inte i mål!!!  men aja, :D Sen så träffade jag Putte, Rasmus och phille så då följde dom med mig hem och sen åkte vi och åt mat, trevligt! :)

Ska snart iväg till Carro för att fira henne med Fanny, Linnea och Sofia ! Asnice :D

/h



17 september

Hejhej ! Just nu sitter jag hemma hos Fredrik, han och Hansson spelar fifa vilket vi typ har gjort hela kvällen! oj vilken talang jag har på det där spelet.. haha ! :D näe, men jag blir bättre och bättre iaf, !

Idag var det fotografering i skolan, och resultatet på det blev ju inte det bästa. menmen :)
Efter skolan cyklade jag och Carro ( som förövrigt fyller år om 3 dagar) och fikade, smarrrrigt :) När jag kom hem kikade jag på tv, sov och åt mat sen cyklade jag upp till Fredrik och här har jag varit resten av kvällen! :) väldigt trevligt !
Men nu ska jag gå in till Fredrik och Hansson och kolla på fotboll med dom en stund innan jag ska cykla hem och sova :)

/h


9 september

ojojoj, 3 inlägg bara idag , :D
ikväll har jag varit duktig! jag dammsög överallt här hemma och sen bakade jag en kladdkaka som jag och Peter fikade på när han kom hem :)  Nu ligger jag bara i soffan och segar, ska nog ta mig vidare till sängen snart och läsa några sidor i Twilight :) har börjat läsa den på engelska och sen så fick vi en engelska läxa då vi skulle läsa en bok på engelska och sen skriva om den, så då passade det ju perfekt att läsa den! :D två fluggor i en smäll lixom ! (:

Har glömt att skriva att jag fick en till kusin i söndags :) Lars och Terése fick en son och lilla Wilma blev storasyster, som förövrigt snart fyller 3 år  :) <3

Nej, men nu är det dags att börja göra sig iordning för sängen! nattinatti :)

<3
/h





9 september

Och nu är matchen slut, Sverige vann! 1-0 på ett själv mål. Kan ju inte säga att sverige spelade specielt bra, men huvudsaken är att dom vann iaf ! :) Nu ska jag fixa något att äta och sen blire idol :)
Kom även på att jag har sovmorgon imorgon ! ååh, så glad jag blev nu :D


kan även tillägga att grabben på bilden är otroligt snygg ! :)

/h

9 september

Sprang skoljoggen idag , ucsh! jag måste verkligen börja träna löppning :) frågan är när jag komer ta tag i det bara? :) haha,  det är väl bara vänta att se!
Imorgon har vi kondition/styrke test på fotbollsgym, vilket jag inte är direkt taggad för just nu.. kan redan tänka mig hur jobbigt det kommer att bli ! men det är väl bara att bita i och köra på ;)
Just nu sitter jag hemma och kikar på fotboll, Sverige-Malta! :) halvlek just nu och det står 0-0 :) men ni ska nog se att Zlatan fixar till en seger åt Sverige ! :D

I fredags spelade jag match med div3 i Bollnäs sen stannade jag kvar i Bollnäs, drog hem till Peter där det var en massa trevligt folk ! :) där fixade jag till mig, och efter ett tag drog vi oss vidare mot Tranan ! :) NIiiiiice :)
I lördags jobbade jag och sen på kvällen åkte jag till Hudik ! :) Umgicks med trevligt folk och hade det skoj! även om  det var lite segt emellan åt ! :)
I söndags tog jag vara av min sovmorgon, och på kvällen åkte jag hem till Carro med Jonas, Patrik, Sofia, Linnea, Linnea och Fanny ! Vi lagade god mat, kikade på film och hade det grymt trevligt ! tack för kvällen , det borde göras om! :)

Nu börjar fotbollen igen, heja Sverige, nu tar ni hem det här! :)

/h

RSS 2.0