31 Juli

Shopping hela dagen med systeryster idag (eller igår  ) jag handlade inte så mycket , men 2 par jeans, ett linne, ett par skor och en mascara blev det iaf :) Vi cyklade ner så vi var på stan vid 13-tiden, så gick vi runt i massa affärer och sen tog vi en kort paus och åt glass (: Sedan fortsatte vi att gå runt i affärer och efter ett tag fick vi sällskap av jenny och ett tag kom även Hanna :) Sen gick vi till ett ställe där vi skulle äta middag, då kom även anna (?) och Anton,  grillbuffé blev det till middag iaf , supergott :) Vi satt kvar och drack kaffe och bara pratade långt efter att maten hade tagit slut (: trevligttrevligt :) Anton cyklade hem i förväg och vi andra cyklade och åt glass/smoothie och satt och pratade :) När vi kom hem kikade jag och syster runt lite på datorn, kollade på jackor och böcker , jag har äntligen hittat en bok som jag har letat super länge! jag läste den för grymt länge sen och jag komemr ihåg att jag tyckte den var såå bra, men jag har verkligen inte hittat den någonstans tidigare och så nu hittade vi den! gissa om jag blev GLAD ! :D så den beställde vi på direkten, så nu är det bara att vänta och se om den kommer fram och om den är så bra som tyckte den var sist jag läste den ! det ska bli spännande att se !! :)

Nu ligger jag är på madrassen och tänkte läsa några sidor i boken innan det blir sovdags :) Usch, måste upp tidigt imorgon ska ju åka hem kl 8 , men som tur är går bussen precis utan för fönstret ! :D kan ju även tillägga att jag glömde min plånbok hemma , med bankomatkortet och allt i, väldigt duktigt gjort av mig inte sant? :) men som tur var förde pappa över pengar till syrrans konto så jag har klarat mig under dom här dagarna iaf :) 
Näe nu väntat boken, byebye!

/h


30 juli

Hm, jag börjar bli riktigt duktig att uppdatera, dock är inläggen korta och ointressanta men det skrivs iaf några (:

Är hos syster nu, sen i tisdags. Pappa skjutsade mig till hudik, sen åkte jag tåg till sundsvall och därifrån buss till Umeå. Men bussen gick sönder på vägen så vi måste byta buss, 2 gånger också! Skitbuss !
Efter en resa på över 6 timmar så var jag äntligen framme!, måste säga att det var ganska duktigt gjort av mig att inte hoppa på¨fel buss eller något liknade, (Y) fast jag höll på att glömma kliva av bussen här i umeå, men som tur var kom jag på i sista sekund att jag skulle av :)

När vi kom fram till  lägenheten så gjorde vi smoothie, kikade på tv och spelade rockband :) Sen åkte anton iväg. jag och syster gick och handlade mat och hyrde en film (: 
Så senare under kvällen kollade  vi på i taket lyser stjärnorna och twilight och åt kladdkaka med glass :) Supergott,! 

När vi vaknade imorse var det soligt (äntligen!) så då bestämde vi oss för gå ut och lägga oss och sola i det fina vädret! :) Efter att vi tröttnat på solen, gick vi in. färgade håret på mig, åt mat, spelade rockband en sväng och sen cyklade vi iväg och spelade minigolf ! Och självklart så vann jag :D anton kom 2a och Linda sist :) mahaha! :) När vi kom hem kollade vi på supersugen, as rolig film ! haha :D
Nu ligger jag i sängen, eller rättare sagt på madrassen. Som faktiskt är super skön, tjock och mjuk :) Men nu är det dags att sova, det är ju en dag imorgon också!  

/h

27 Juli

Hejhej :)

Har beställt biljetter nu, så imorgon åker jag till syster, tjoohoo ! :)
Idag har jag jobbat från 10-13, ikväll blir det fotbollstäning, ska bli skönt att komma igång igen efter uppehållet :)
men nu kom mormor och morfar hit, så ska gå och vara lite social med dom och sen ska jag börja packa :)
 
Så det fick bli ett väldigt kort inlägg idag igen :)



/h

26 juli

Var ner på älvvallen och kollade på fotboll idag, trevligt!  Mer än så har jag typ inte gjort.
Åker förmodligen till Umeå på tisdag och hälsar på syster. Ska bli skoj ! och otroligt skönt.. (:


jag vet inte ens vad jag ska säga, jag blir bara så less. på han , på dig, på allt!
Faaaan!

Blev ett väldigt kort inlägg idag, men jag orkar inte skriva nå mer just nu..

/h

24 juli

Sitter nu i bilen på väg hem, det ska faktiskt bli skönt att komma hem efter en väldigt trevlig vecka nere i Eksjö ,(:  Det har väl gått sådär på tävlingarna, kom sammanlagt 60 av ca 200. Men så pass otänad som jag är, så ska jag väl egentligen inte klaga (: Veckan har gått otroligt fort och jag har haft det skoj och träffat massor av trevligt folk :) (y)

Imorgon ska jag jobba och sen efter det får jag se vad som händer (:
Ett stort minus är att min ipod har fått nå fel, det funkar inte !!


/ h

21 juli

Hej Hej! 
Nu blir det en liten kort uppdatering från Eksjö! :)

Ligger just nu i husvagnen och inte gör mycket alls. Har redan sprungit idag, och nu är det bara att vila och ta det lugnt tills på torsdag! :) för i morgon är det vilodag :)  
Det har väl gått ganska bra på tävlingarna, lite både och..



Nu såg jag att det bara är 5% kvar på batteriet på datorn, vilket betyder att jag borde börja stänga ner mina saker,. får väl lämna in datorn på laddning senare :) 



Det var allt en vacker dröm, ingenting i den är sann, jag vaknar med ett ryck när jag förstår att vi är ifrån varann...


Jag saknar dig...! <3
/h


17 juli

ZLATAN TILL BARCA, ZLATAN TILL BARCA :D :D


DET FINNS JU BARA EN SAK ATT SÄGA UNDERBART! :D








Sitter i bilen just nu, snart framme,  bara 1 timme kvar :) skönt! Men nu ska jag stänga ner datorn och spara lite batteri! :)
/ h

 

 


 


17 Juli

Hellu :)
Nu ligger jag i sängen, och väntar på att vi ska åka  ! Så snart väntar en lång bilresa, vilket inte kommer bli det bästa. Men med en mobil, ipod och en kudde ska det nog funka :)

Nu vet jag hur du vill ha det, även om jag inte har hört det ifrån dig. och faktiskt så känns det bra, mer än bra ! Jag har förstått att jag förmodlgen bara har lurat mig själv under dom dagarna och nu inser jag hur jag egentligen vill ha det :)
MAaah, trodde det skulle bli jobbigt när jag fick veta, men Icke :)

Näe nu jäklar, Oringen väntar, Hanna är inte taggad till tusen, men va fan :) nu Kör vi ! :)

/ h

16 Juli

Jag borde egentligen börja packa och fixa saker till imorgon, då jag ska åka till Eksjö. men ligger istället i soffan och lyssnar på as you die-takida. känns inte så lockande att åka bort imorgon,  helt otränad, ont i halsen och så. Men kommer iaf bort från lilla ljusdal en vecka ! :)
Nej nu har jag inte tid med det här nå mer, måste börja packa!







Det känns som att jag vet vad svaret är, och jag vet att det inte är det jag vill höra! /:


Puss <3
/h





10 Juli

Okej, jag måste erkänna att jag är riktigt dålig på att skriva någonting här på bloggen. Men det har inte direkt funnits något intressant att skriva om, och jag har heller inte känt någon större lust.
Lite av det som har hänt är väl att:
* Sommarlovet har börjat :)
* Jag har blivit ett år äldre, och fyllt hela 16 år! :)
* Sommarjobbet har nu börjat.
* Jag kom in på dom linjer jag har sökt till gymnasiet.

Mamma ringde även imorse och berättade att hon och peter ska åka utomlands idag. Känns ju väldigt bra att man får stanna här hemma i regnet, medan dom åker till Grekland i sol& värme! Fuuusk! Det positiva med det hela är väl att man blir hemma själv i veckan, och det kan ju vara skönt ibland.


/ h

RSS 2.0