6 oktober

Skola idag (igår)  som vanligt, på fotbollsgym hade vi tjejer massage ! Underbart skönt :) Efter skolan gick jag ner på centrumhuset där jag mötte Mathilda :) Vi gick på parfymshoppen, blev lite inköpp eller en mascara för mig. Ner på fifty en sväng och kikade runt och sedan bestämde vi oss för att fika på finess :) På väg till coop träffade vi robert som ville att vi skulle svara på några frågor och va med på en bild till  Ljusdals Tidning. Och snälla som vi va så ställde vi upp ( även att man ser ut som skit på bilden, men det bjuder jag på ! ) sen hjälpte vi han även med att fråga andra ! (y) haha, gryyymt bra vi va ! :)
aja, sedan köpte vi hårspray på coop , gick hem till mathilda och sen hem till Joel. Var där en stund och sen tog vi en lång promenad runt Ljusdal, som till sist slutade hemma hos Mathilda.. :) massa prat och annat trevligt :) toppen!

Även att jag ska till tandläkaren imorgon, dom ringde idag och sa att dom hade fått återbud så då kunde ja komma och träffa specialisten imorgon istället för att vänta tills november ! Asbra :)

Nu ligger jag i sängen, ska nog sätta igång Twilight och sooova :) Kan nog inte bli så mycket bättre än så :)



I`m still in love with who I wish you were.  And I wish you were here.




/h

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0