Måndag, måndag, måndag!

Måndag idag, lovet är slut och skolan har börjat.. Ännu roligare att höra att vi har 5 prov den här veckan. svenska och No prov på onsdag, Np i spanska på torsdag ( jippie!...)  som känns helt värdelöst att vi ens ska göra sen två Np i engelska på fredag.. Tjoohoo. säger jag bara.. jaja , ett + på att det ä hsd imorgon iaf, plugga, plugga, och plgga är vad jag ska göra då. ;) och sen baka chokladbollar med soffiroff ! ;)

Ikväll har jag varit ute och gått med matilduuur,  vilket var skönt.. sen har jag pluggat en del och suttit vid datorn! :)


Ett väldigt stort + på att fredrik kommer hem till Ljusdal imorgon! Jipppppiiieeyeeeaaah på det ! :) Då blir Hanna glad ! :D


PUsss och godnatt. för nu ska jag sova ! :) <3

KanonHelg! ;)

igår var jag på bandy mest hela dagen med Matilda, Josefine , Nathalie och Lilla linus :) träffade även Linnéa där, som jag måste umgås med nått tag framöver, för nu var det länge sen ;) Efter en ganska lång dag på IP gick jag hem. pluggade 4 sidor matte, satt vid datorn och sen åkte jag hem till Nathalie. Där hon jag och matilda gjorde oss iordning för att sen åka vidare till Michels för att äta mat med Tove, Sandra, Moa, Amanda och jenny  ;) Efter en god och väldigt trevlig middag började vi vandra oss in mot  köpingen  Och det slutade tillslut med att vi gick in till Hans :) där det var mer folk (:  Mycket trevligt kväll !! :)

idag har jag inte hunnit gjort så mycket mer än att träna, på träningen var vi ovanligt nog många, Kanon! (y)
Näe nu ska jag ta en dusch och sen  kolla på tv eller om jag är duktig plugga ! ;)

Skola imorgon, vilket jag inte orkar ..Usch!

PUsss.<3

Puss,.

Ikväll har jag varit hemma hos Nathalie med folk, eftersom att hon har fyllt år. En mycket trevlig kväll, så tack! :)

Synd att lovet snart är slut, för det har varit otroligt skönt med lov. Varit med kompisar, haft planering/möte om sommarjobbet, städat rummet och rensat garderoben varit till tandläkarn och opererat munnen, varit på lanet på skolan, klippt mig, och haft det skoj,  jaa det är väl ungefär det mesta jag har hunnit med under denna lediga vecka. :) Och jag hade absolut inte tackat nej till att ha lov en vecka till. :)

Imorgon blir det bandy och köpingen med matilda, nathalie och Josefine, ut och äta på kvällen och sen får jag se vad kvällen bjuder på ! :)

förutom att jag har lite ont i munnen är nog allting toppen !  ;)
Och nu ska jag göra något annat än att sitta här och skriva! Så pussshej <3

RSS 2.0