28 februari

När allt bara blir fel.


Det ska bli riktigt skönt med lov nästa vecka, dock skulle det vara ännu skönare med ett långt och härligt sommarlov. kan ni tänka er hur underbart det vore med sommar och sol nu? Men sportlov är helt okej det med, eller inte bara okej, utan ganska mycket mer än bara okej!
Måste även erkänna att jag längtar till 26 april, ge mig nununu!

Kan även tilllägga att detta är ett av mina 700 försök till ett inlägg idag, jag har börjat på ett inlägg ett x-antal gånger men det har slutat med att jag har raderat allt jag har skrivit och sedan gett upp. Inte för att detta inlägg blev nå bättre, men denna gång tvingade jag mig själv att låta bli.

dags att krypa ner i sängen och göra syster sällskap nu! godnatt och så!



Fin bild och så sen jag var i USA i somras.



<3

27 februari





TÄNKTE BARA SÄGA GODNATT!











21 februari

Kände att det var dags för en väldigt snabb uppdatering.
Jag borde egentligen lägga ifrån mig datorn och börja plugga istället, då jag har en hel del att göra innan det är dags för sportlov. varför ska alla lärare vara så dumma och lägga allting precis innan det ska bli lov? men det ska åtminstone bli otroligt skönt att komma ifrån skolan en vecka och bara vara ledig! Så det är väl lika bra att bara bita ihop dom är sista två veckorna och sen kunna njuta av ledighet i en vecka!


Men som sagt så har jag inte tid att sitta här vid datorn längre, plugget väntar..

19 februari

En väldigt lyckad kväll igår med fina vänner, firande av Anton som nyligen fyllt 18, hela 18 år! Även om planerna ändrades lite, så blev kvällen riktigt bra!
Men det var inte ritkigt lika skoj att vakna av väckarklockan 9 imorse då det var dags att hoppa upp ur sängen för att sen pallra mig iväg till jobbet. 4 timmarsarbete vilket borde gå ganska snabbt, eller? det var nog den segaste dagen på länge.. Men nu är jag återigen hemma, med en kasse nya träningskläder som jag hade tänkt prova och förhoppningsvis köpa!

Kvällens planer är inte riktigt planerade, förmodligen ska jag hem till mamma för att fixa henne och Carina inför kvällen, och om jag har en snäll pappa som vill betala min middag, så blir det middag på Condis!



16 februari

Lägger ifrån mig alla läxor och kryper ner i sängen för att sova!
Grattis till systeryster som fyller år idag!

15 februari

Fick ett samtal idag, som verkligen gjorde min dag! och all nervositet som fanns släppte, mega skönt! :)

Ska snart möta upp carro för att yra runt på coop, vilket vi brukar vara ganska bra på! sen tänkte vi hoppa på bussen till järvsö, jag tänkte nämligen tillbringa kvällen hemma hos den bästa!

Kollade just på klockan och insåg att jag måste gå nu, eller rättare sagt redan borde ha gjort det.  hade egentligen tänkt att skiva ett längre och mer intressant inlägg, men ni får helt enkelt nöja er med ett kort och ointressant inlägg.. som vanligt! ;)




13 februari

Väldigt tråkigt att helgen redan är slut och att det är dags för skola imorgon!  jag har iaf haft en kanon helg i gävle med fotbollslaget. Vi spelade faktiskt väldigt bra även om vi bara vann 3 av 7 matcher och slutade på en nionde plats. Kort sagt en riktigt lyckad helg med massor av fotboll och skratt! :)
Hade snart tänkte göra Markus sällskap i sängen igen. men jag kan inte riktigt somna, vilket inte borde vara några problem eftersom jag är helt slut efter helgen.

11 februari


Fredag och äntligen helg!

Idag hade vi fotboll på idrotten och måste nog säga att min kära vän Caroline Walther kan vara det sötaste personen när hon ska försöka nicka en boll! (:  Stannade även kvar 2 timmar på skolan efter vi hade slutat med denna söta prick och gjorde i stort sätt ingenting.

Tänker nog vara duktig idag och plocka reda på alla mina kläder som ligger utspridda över hela mitt rum, sen ska jag packa väskan och handla inför helgens cup i gävle!
Ikväll har jag tänkt att ta med min extremt stora godispåse som markus plockade idag och åka till järvsö för att hitta på något skoj med honom! (:




 



9 februari

trycker i gång musiken, släcker lampan och myser ner mig bland mina 8 kuddar. Det är ju bara en speciell person som saknas nu för att det ska bli så bra som möjligt!
Hoppas även på att huvudvärken ska försvinna tills imorgon, håller tummarna för att det inte är migrän. skulle verkligen behöva gå till skolan, eftersom vi har världens värsta prov i geografin, som vore riktigt jobbigt att missa! 






9 februari

Har även hört att det kanske bokas en resa till Turkiet ikväll , åååhh underbart!

9 februari

Tillbringade en hel del timmar i skolan idag som ver verkligen inte hade behövt. vilket känns väldigt onödigt, speciellt med den huvudvärken jag har haft och fortfarande har.!!

Efter skolan fick jag sällskap av oskar i ca 10 minuter och sen kröp jag ner i sängen, och här har jag legat sen dess. fick till och med maten serverad på sängen av min snälla mamma :)




Måste bara tillägga att det är sjukt irriterande att internet inte funkar på min dator här hemma hos mamma, förmodligen har jag kommit åt några konstiga inställningar eller liknade...







jag vet inte varför, för det borde inte ha gjort det,  men det gjorde ont.





6 februari

söndag igen..
Helgen har bestått av födelsedags firande av mamma, hockey, middag med carro och elin, umgåtts med markus och en del andra personer, film, tvspel osv.. :)

men nu ska jag mysa ner mig i sängen med en kopp te och några kakor framför det nyaste avsnittet av oth, kan ju inte annat än att älska den serien! :)



<3

RSS 2.0