26 april

hm, kanske dags att försöka uppdatera lite oftare här?! men har verkligen inte känt någon större lust av att göra det under den senaste tiden, men får väl se om jag kommer igång nu! :)

Mormor har varit här idag och tapetserat om i datarummet. snyggt som fan blev det ! :D

kan också säga att det är 6 veckor och 4 dagar kvar tills vi åker till syster i USA. Det är väldigt snart, och jäklarns vad jag längtar! och de är även lika lång tid (eller ska jag säga kort tid) kvar innan det blir sommarlov, vilker innebär att första året är avklarat, shit vad tiden går fort. :)

världens skönaste sovmorgon imorgon, börjar innte förrän halv 2! yey! hoppas på att vädret blir fint så att man kan sitta ute och sola, sen ska jag även försöka plugga en del! :)

åååhh, vad jag längtar till sommaren nu! :Dhittade bilder från sommaren-07 när jag hade somnat ute med babyolja på mig! härligt bränd man var då! haha!
och då kan jag säga att den där brännan var verkligen inget mot för när jag brände mig i tyskland! hehe!

puss!

8 april

I onsdags åkte vi hem till antons pappa som planerat, blev en hel hög med folk där och det var supertrevligt! :) bilder från kvällen dyker förmodligen upp här på bloggen när jag har lagt in dom på datorn!  :)
Idag åkte jag upp till f o f för att säga hejdå till farbror, "faster" och kusinerna, när jag kom hem fixade jag och mamma mitt rum, städade ut garderoben, byte säng och så! så nu är mitt rum städat och fint ! :)
På kvällen åkte jag, sofia och hanna hem till putte och var där och umgicks med han och micke! Hanna och jag tänkte ta en promenad hem från rolfhamre, men som tur var skjutsade ralle och gurra hem oss! väldigt snällt, tusen tack! :)
Nu ligger jag i sängen har precis kollat på OC och ska nu sova!

puss & godnatt<3

6 april

lite roligt att jag fortfarande ligger vaken i sängen och pratar med systeryster, medan peter har gått upp för att snart gå till jobbet! haha :D

6 april

ligger i sängen och pratar med syster på skype! trevligt :) tänkte passa på att lägga upp de få bilder jag har från långfredagen.! dock så är det mobilbilder, så det är inte de bästa! :)


puss

RSS 2.0