29 november

Nu är engelskan gjord och rummet städat så nu tänker jag lägga mig i sängen och sova!
godnatt<3

29 novemberIkväll var det body pump som stod på schemat, vi fick även köra ett helt nytt program så det gjorde det hela mycket roligare! Men egentligen har jag inte tid att sitta här vid datorn då jag  har bestämt mig för att jag måste göra klart engelskan och städa rummet innan jag får krypa ner under täcket! Så det är väl lika bra att börja så jag får det överstökat! :)
Jag vet att allt är en lögn, vem försöker jag lura?


28 november


två vägar och ett val.
<3
27 november

Tog tåget till järvsö imorse, där dagen har spenderats med markus framför filmer osv. ! :) Nu sitter jag hemma och väntar på skjuts till mitt andra hem, eftersom jag är alldeles för lat för att ta mig ut i kylan och gå den korta sträckan!

När jag kommer hem till mitt andra hem så väntar mat, duschen, och fixning innan kvällen bjuder på festligheter med mina kära vänner! (:
26 november

Dagen har varit helt okej, förutom att jag och Carro hade vår stund där vi var mer eller mindre riktigt arga på allt och alla. Hade dock bara en föreläsning och en lektion på hela dagen, och den fick vi sluta en timme tidigare än vad vi skulle, vilket firades med mat på finess ! :)
På eftermiddagen åkte jag upp till farfar och hälsade på en snabbis och sen åkte jag till en vän där det blev film, idol, kortspel, musik och prat osv. (: En trevlig kväll som jag funderar på att avsluta tidigt med att krypa ner i sängen och kolla på oth och sen sooooova! :)
<3

26 november

Kom nyss en man och knackade på dörren, han gav mig en lapp det det stod att hans fru hade blivit förlamad, att han ville han jag skulle köpa hans bilder osv.. jag sa att mina föräldrar inte va hemma och att jag inte hade nå pengar.  Kanske inte det snällaste men han var faktiskt lite läskig och förmodligen var de inte ens sant!

25 november

I already know how this story will end!

24 november


Det är även två vänner som fyller år idag! Grattis Hanna Wallberg och Nino Hellman! :)
Har tappat all motivation till att plugga, eller ja det lilla jag hade innan jag började plugga! Så det känns ganska meningslöst att sitta och läsa något som går ut lika fort som det kom in.  Så det kanske är lika bra att hålla båda tummarna på att provet går någorlunda bra imorgon, hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och sova?.

Det lät ju faktiskt mycket skönare då jag börjar bli alldeles för trött för att ens hålla ögonen öppna!
Godnatt<3

24 november

Jag hatar tanken på att allt inte ska bli som förut,
Jag hatar tanken på att inte du ska bli som förut,
Jag hatar att det ska vara så orättvist,
Jag hatar att det blev som det blev,
Jag hatar att somna med ögonen fyllda med tårar,
Jag hatar att se dig ledsen,
Jag älskar dig.


24 november

Jag gillar denna onsdag, eftersom alla lärare ska på kurs eller något likande så är vi ledig! vilket är otroligt skönt, bara ett problem att jag borde spendera min tid på plugg istället för att sitta här vid datorn och inte göra någon nytta! tråkigt nog har jag ett geografi prov imorgon, som jag inte har pluggat allt för mycket på!
Efter flera timmars plugg igår så spenderades kvällen med trevligt folk framför en skräckfilm osv. (:
Måste även tillägga att det bara är en månad kvar till jul, bara en månad! myyys!

22 november

Min helg

Fredags kvällen blev en myskväll i rolfhamre tillsammans med Mathilda och hennes moster! :) Där vi smaskade i oss räkor och annat smarrigt, kikade på idol och badade bubbel! :)
Lördags kvällen blev inte så mycket mer än en myskväll den med, då jag kikade på film med Viktor och sedan umgicks med en annan hög trevligt folk :)
Söndagen gjorde jag inte så mycket mer än att ligga i sängen och lata mig och ta en springtur runt kyrksjön!
Ikväll har jag mer än träning och plugg hunnit med att fira min vän Viktor som fyller 18 år idag! ett stort grattis till honom!
Även ett stort grattis till Fredrik som fyller 19 år idag, och som även är extremt saknad!<3
Men nu börjar kvällen nå sitt slut, och det är dags för mig att krypa ner i sängen, där det väntas sällskap av min kära syster!
Godnatt!

19 oktober

en otrött hanna ska nu krypa ner i sängen eftersom det inte finns något bättre att göra! godnatt och så<3
det är så fel, det är så orättvist!
jag älskar dig <3

18 november

woho, äntligen!

jaa, jag vet att det har varit otrolig dålig uppdatering på senaste tiden! men nu gör jag iaf ett försök till att det ska bli bättre! 

Just nu rullar veckorna på nå otroligt fort, och helgerna likaså, jag menar snart är det JUL! men  jag ska inte  klaga, det är ju riktigt bra!

Tänker dock inte göra något längre inlägg just nu, då det är dags att hoppa in i duschen efter ett träningspass med laget! :)
RSS 2.0