29 december

<3

24 december

Även fast julkänslan inte riktigt är på topp så tänker jag säga God Jul på er allihopa! :)


23 december


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!


<3

22 december

Första dagen på jullovet har varit riktig skön! Först lite julklapps handling och fika med matilda! :) När hon gick och jobbade fortsatte julhandlandet med lite annat folk, och efter att jonas har fått ställt upp som modell är nu alla julklappar inhandlade! :)


Fick även min julklapp av markus igår, en halsband som var riktigt fint! Så tack så mycket, du är bäst! <3



Nu är det snart dags att åka på pace och få massage, kan ju hoppas att min rygg blir någorlunda bra efter det, så jag slipper ha huvudvärk varje dag..


<3

21 december

Dagarna rullar på och det blir allt närmare till Julen. har även gått min sista skoldag på det här året, så nu är det jullov! Ska bli riktigt skönt att bara få vara ledig i ca 2.5 vecka!
Följde med Markus hem efter skolan, och nu sitter jag väntar på att han ska komma hem igen! Dock kommer han inte hem förrän 12, så jag några timmar då jag får försöka roa mig med något annat, som t.ex. läxan i företagsekonomi som jag håller på med just nu.. fast det kan jag ju inte direkt påstå är direkt roande.
Men ska nu återgå till pluggandet...
<3

19 december

Igår blev det Julbord i Hamra med personalen på sportringen! Sen åkte jag hem till henry där hon och Sanna var, efter det hade spårat lite för mycket fixade jag skjuts till järvsö där jag spenderade natten med Markus! :) eheh, kanske var lite för dryg imorse, men tur att han tycker om mig ändå :D

Tråkigast av allt var att jag trodde jag skulle åka tåget 10.30 , men när jag kom ner till stationen såg jag att det skulle gå 11.40 men dock så tänkte jag fel och trodde det skulle vara om 10 minuter.. . Men när jag insåg att det inte var om 10 minuter utan om mer än 1 timme, och att det var buss jag skulle åka 10.30 och inte tåg så var det precis på pricken att jag hann skynda mig och hoppa på bussen! Det värsta av allt var att jag hade inte ens behövt promenera i alldeles för mycket snö ner till station utan jag hade kunnat hoppa på bussen nästan precis utan för huset. suuuuuck!

men nu smsade mathilda att hon var på väg till salladsbaren så det är väl bäst att jag hoppar i skorna och tar på mig jackan och börjar knata dit jag med! (:


Puss



12 december

Tänker börja med att säga grattis till kusin Fredric, som fyller två år idag! :)

Ikväll följde jag med syster på pace för att träna, ajo vad annars?!
Det gick helt okej även om det blev en hel del skratt. + att jag inte riktigt vet om jag är för kort för maskinerna eller om det är Linda som är för dålig på att instruera.. jag tror iaf på det sist nämnda..


7 december

Med hjälp av systeryster har jag nu fått ihop ca 1 sida på arbetet, så alldeles snart  tänker jag belöna mig med att krypa ner under täcket och sova! Fast först måste jag gruva mig inför fystesterna som är imorgon bitti, känner mig lagom taggad, speciellt med den träningsvärken jag har!

godnatt!

7 december

Ikväll blev det bio med Carro, den första delen av Harry Potter och dödsrelikerna! Den var riktigt bra, och nu längtar jag efter att få se del 2 också!
Men en väldigt trött tjej ska nu ta tag i svenska/historia arbetet, och förhoppningsvis komma en bit på det också! För gjorde hon det vore det mer än superbra!

7 december

Är det nu man ska våga ta steget och chansa?

5 december

Kul att allt jag skrev försvann, ! typsikt, det är väl bara att börja om då!

I helgen har jag varit ganska mycket hemma hos markus, eller ja från fredags kväll tills idag när det var dags att åka på jobbet! så i stort sett har väl hela helgen spenderats där med masssor av film och så! :)
På tal om fredag, så slutade hockeymatchen med förlust för järvsö, men med trevligt sällskap av Carro, Elin och Stina så blev det lyckat ändå! :)

Var en rätt lugn dag idag på jobbet, inte så mycket folk ute på köpingen men tiden rullade på hyfsat fort ändå (y)

Sitter hemma hos farmor och farfar, och nu har jag tänkt att springa iväg och busa med sötkusinerna! :)

Puss

3 december

Äntligen fredag och helg!

Ikväll blir det hockey med Carro och Elin och sedan ska jag umgås med Markus! :) Grymt!
Men först ska jag gå och skölja ur hårfärgen och sen bada!



<3









3 december

Sssssova nu kanske? JA, tack!
godnatt<3

3 december

Nu är klockan 2.40, musiken är på, min vän Kevin är pratglad, naglarna är fixade men än är det inte dags att krypa ner under täcket och sovis! :)


1 december

BYTA UT DEN HÄR KYLAN MOT SOL OCH BAD I EN VECKA ELLER TVÅ KANSKE? DET VORE JU INTE SÅ DUMT, VORE JU FAKTISKT RIKTIGT SKÖNT OM JAG  FÅR SÄGA DET SJÄLV!


Bild från i somras i USA! underbart!<3





1 december

Ligger kors&tvärs i sängen och inte gör något alls, borde egentligen ta upp företagsekonomiboken och plugga, men orkar jag? näe! vilket jag kommer få ångra väldigt mycket imorgon, eftersom jag som vanligt kommer få sitta med allt sista kvällen! jippie! 

Skolan var riktigt skön idag, hade typ en riktig lektion, och eftersom vi slutar 14 imorgon, så blir nog inte så mycket jobbigare då heller! (y) det gilllar vi !

Var ut med Carroo på köpingen efter skolan, hade egentligen tänkt att kika på julklappar men näe så blev det inte riktigt! Och sen kom Markus hem till mig innan jag åkte till älvvallen för möte med fotbollslaget! :)



Nu innan jag tänker släcka lampan och drömma mig bort så ska jag göra mig själv en tjänst och läsa några sidor i ftgeboken! Godnatt och så! :)


PUSS

30 november

Efter skolan blev det en varmdusch och sedan kröp jag ner i sängen, där jag somnade och klev inte upp förrän 20.20! Vilket var superskönt! :) Slängde snabbt i mig något att äta och sedan begav jag mig ut i kylan för en promenad med syster. hämtade upp mathilda på vägen hem och sen lämnade vi syster hemma och fortsatte gå. vilket resulterade i en 2.5 timmes lång promenad och en alldelses för kall hanna! Nu tänker jag fixa mitt rum och sedan krypa ner i min nybäddade säng och sooooova! (:

RSS 2.0