31 augusti

tänkte bara säga godnatt! nu ska jag krypa ner i sängen och sooova! underbart.. <3

PUSS

29 augusti

Idag ringde pappa och väckte mig, så då var det bara att stiga upp och göra sig klar för att sen sätta sig i bilen och åka mot sundsvall! Där blev det en heldag på birsta, Ikea och shopping ! :)

men nu ska jag återgå till det jag höll på med, det vill säga färgning av håret och plugg! :)

Ska även tillägga att morfar fyller år idag, så Grattis ! :)


<3


26 augusti

gårdagen blev inte riktigt som planerad! matchen blev inställd pga för mycket regn så istället tog jag mig ner på älvvallen och tränade med laget! Efter träningen blev det en snabb dusch och sedan kollade vi a-lagets match! När matchen var slut cyklade jag och mathilda till statoil och köpte lite godis och sedan vidare hem till henne, där det blev en massa prat och mys!Hade den första riktiga skoldagen idag, och det kändes faktiskt helt okej! (: På kvällen blev det träning och en sväng hem till m o m ! nu ligger jag i sängen och ska sova så jag orkar upp imorgon ! :)


nattinatti! <3

23 augusti

Nu har skolan börjat igen vilket innebär att sommarlovet är över! känns ju ganska trist om jag får säga det själv! Men om en vecka känns väl allt som vanligt igen! :) har även bestämt mig för att byta inrikting, blir samhälle-samhälle istället för samhälle-diplomerad ekonom! eller jag har nästan helt säker på att jag ska byta iaf!

Sista veckan på sommarlovet åkte jag ner till göran, sofie och fredric med m & m och systeryster! Var hur trevligt som helst, besökte även ullared en sväng och så! :)
Hela sommarlovet har förövrigt varit toppen, och sommarens bästa var helt klart resan till USA! :D

men nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon!

puss

12 augusti

Kan ju börja det här inlägget med att gratulera min kära vän Stina som fyller 18 år idag! :D

Sommarlovet börjar nu närma sitt slut, det är inte ens två veckor kvar och sen är skolan igång och jag har börjat andra året! det är ju nästan sjukt vad fort det går :)

Har även börjat kolla om på oth (igen), så ni kan ju tänka er vad jag gör hela dagarna :) men man kan aldrig få nog av den serien, den är så otroligt bra (:

Men nu ska jag fortsätta packa väskan och städa rummet, det är nämligen så att imorgon åker jag, mormor, morfar och syster ner till småland för att hälsa på Göran, Sofie och Fredric ! :)

Puss
RSS 2.0