30 december

Gjorde nyss ett försök till ett inlägg, men efter att jag skrivit en hel del fick jag ingen lust längre och tog bort allt.
Men ska försöka göra ett  försök igen! sen får vi se hur det går..

Julen har varit great, en en del julklappar och dom  har varit toppen allihopa! Dock lite annorluna att inte systeryster vara hemma..


Tog mig en tripp till mathilda i söndags, lofsdalen/linsell. Fick vänta i 40 min på skjutsen efter att jag hoppade av bussen. hahhaha, vi hade räknat lite fel på hur lång tid det skulle ta för dom att åka.. men aja, där stod jag och väntade på skjutsen i mörkret efter vägen.  2 bilar stannade även och frågade om jag hade skjuts  ! haha :) men efter 40 min kom micke, putte, mathilda och jerry och hämtade mig. Då åkte vi till puttes stuga i lofsdalen där vi tillbringade resten av kvällen. Hade verkligen askul, hahha, en massa roliga kommentarer och annat skoj :D hahha :D
jag och mathilda höll även oss vaken till halv 8 på morgonen (y) Dagen efter åkte vi skoter, var jävligt nära på att krocka, fyyyfaaan säger jag bara, :P
Senare på dagen kom mathildas mamma och hämtade oss och vi åkte till linsell. där vi kikade på gossip girl (mathilda kollade och jag sov) och sen låg vi i sängen och pratade en massa, blev även väldigt trevliga telefonsamtal också!! idag(igår) plockade micke och jerry upp mig i linsell och sedan åkte vi hem till ljusdal.. Har haft det grymt skoj! :D
Dock dumt av mathilda att ta dit mig dom här dagarna, då hon istället hade kunnat varit själv och sedan kunnat få komma till ljusdal och fira nyår med oss!!!!

texten blev sämst, men eftersom att jag inte är så värst peppad på att göra ett inlägg  orkar jag inte göra något åt den. så nöj er föfan :)

På torsdag är de nyår, kvällen börjar nog hos nathalie och sedan får vi se vart vi tar vägen ! ;D

Och på måndag eller tisdag  smäller det, då ska jag göra något jag länge har velat ! mihi :D

och nu orkar jag inte ens läsa igenom inlägget bara så att nu vet, för nu ska jag fortsätta kolla på new moon . '




En av dom bästa julklapparna.. Chokladen syster skickade från USA!!

Puss!








20 december

Har inte riktigt förstått att det är jullov än, trodde jag skulle till skolan imorgon , men icke! ;D
och nu är det 4 dagar kvar till julafton, och det är alldeles vitt överallt.. :D kan även erkänna att jag längtar till jul :)


Lite kort om helgen
I fredags var jag i lillhaga med martin, fredric, jimmy, isak och moa. Dom hade bestämt sig för att inte använda nå el, så vi tände massa ljus och spelade spel och så. mysigt.
i lördags jobbade jag på dagen, och senare på kvällen åkte jag ner till Nathalie, där vi gjorde oss iordning lite och senare for vi vidare hem till ralle, (: Umgicks och hade det supertrevligt. Blev även lite bad i bubbelpoolen ! :)
Tack för helgen !


hejsvejs !

14 december

Äntligen! 10 dagar innan julafton kommer äntligen snön. Och den här gången hoppas jag att den tänker stanna, ! eller rättare sagt den ska stanna!

Tänkte skriva om helgen..
I fredags åkte vi alltså till lofsdalen. När vi kom fram packade vi snabbt in våra grejor i stugan och sen kikade vi på idol som redan hade börjat. (: Under den långa pausen åkte vi skoter en sväng men vi var lagom tillbaka  till stugan igen för att se vinnaren! :) ERIKERIKERIK! Woho! :D
Senare på kvällen spelade vi kort och  sedan monopol ! haha, en massa skratt och skoj blev det kan jag lova ! och det hela slutade med att jag förlorade... (:
Sen var det dags att hoppa ner i sängen och sova! Och Putte hade bestämt sig för att ha fönstret öppet, och han fick som han ville.. 
Och gissa om det var lite kallt i rummet när vi vakande, jag och Sofia låg och frös men inte Putte och undra varför ? jo, för han låg på överslafen men en tjockt duntäcke.. inte undra på att han ville ha fönstret öppet...
Efter frukosten var det bara att klä på sig varma kläder och sedan ut i snön och åka skoter! Hur kul som helst, efter några timmars skoteråkande var vi tillbaka in i stugan och åt middag, Natchos ! mumsigt :) Kvällen tillbringades först i Eriks stuga och sedan badade jag, Sofia och Putte tunna, bastade och spelade lite spel i Puttes stuga.. Väldigt mysigt ! :)
Sen väntade sängen, men den här gången drog vi ihop sängarna och sov alla tre i underslafen, + att fönstret var stängt :) så då slapp jag och fia frysa ihjäl :)
På morgonen så skulle jag väcka Sofia och Putte eller rättare sagt försöka få upp dom ur sängen, vilket inte gick så bra. Slutade med att jag slog huvudet flera gånger i sängen och till sist ramlade ner från sängen ! en sån stor smäll att Puttes mamma trodde jag ramlade ner från överslafen. HAHAH ! :) men inte skulle småbarnen få ligga i sängen och sova vidare, nejnej.. Jag hämtade kastrullock och slog med dom och fick tillslut upp dom :) Mohaha :)
Så upp och hoppa, åt frukost och sedan for vi ut med skotern. idag åkte vi alla tre på en skoter. Och vilket resluterade till att jag och Sofia flög av skotern ett x-antal gånger. haha, men oj vad skoj vi hade ! :D
Sen packade vi ihop alla våra saker och åkte hem till ljusdal igen :)
Måste bara säga att helgen har verkligen varit kanon, jäklar vad skoj jag har haft det :D Så tack! :D

Kan hända att det kommer upp lite bilder senare! :)

blev visste en hel del text :P m

Idag hade vi volleybollturnering på fotbollsgym, jag tror mitt lag kom delad 3a eller något sånt ! kul vare iaf :)
Sen fixade jag lite julklappar, och nu ikväll har jag och mamma bakat lite till jul :D

Men nu ska jag sova, !

Puss!

11 december

Äntligen helg, och nu är det bara en vecka kvar tills lov! underbart :D
åk snart åker jag hem till fia och sedan drar vi iväg till fjällen... åhh fy tusan vad skönt det ska bli! :D

Men nu ska jag fixa det sista, så har inte tid att sitta här och skriva !
Ha det trevligt i helgen för det ska jag ha!
Puss


9 december

Nu är det snart mitten av december och vart är snön?? helt värdelöst,  tur man ska till fjällen i helgen iaf! :)
Och jag längtar tills på fredag, fy vad skoj vi ska ha det !! :)

har precis gjort klart samhällskunskaps arbetet, och som vanligt börjar jag i sista sekunden så jag får sitta kvällen innan.. Men bättring ska det bli på det, eller hur Fanny?? ;)

Kan också meddela att rummet är nu målat och klart, så imorgon flyttar jag ner! woohoo :)
Något som mer händer imorgon är att vi ska åka skridskor på fotbollsgym och det är bandygym som ska ha lektionen. hahah!  Jag köpte även en ny hjälm, (eller pappa gjorde) det behövs ju alltid! (:

Näe, nu tänkte jag plugga lite tyska.. eller kom precis på något som skulle vara så mycket roligare. :D så det blir nog ett avsnitt av oth innan jag sätter igång med pluggandet :)

Tjaoooo!!





7 december

Vi brudar hade bestämt att vi skulle hitta på något trevligt väldigt länge, så i fredags tog vi oss i kragen och det blev middag och annat trevligt hemma hos mig. Till en början beställde vi hem kinamat och pizza till sofia! Och när vi var mätta och belåtna tog vi oss vidare till tv-bordet. Där vi kikade på idol ( ERIK ÄR I FINAL!!!!! :D ) och lekte lite lekar (: SuperTrevligt!
Putte, gurra, anton och ph kom även förbi en sväng och hälsade på! :)
En väldigt lyckad kväll med mycket skratt och skoj slutade hemma i sängen med Fanny! (: Mysigt! :)
Det måste verkligen göras om Bruuudar  :)

Upp och hoppa kanska tidigt på lördagen då jag började jobba kl 10.00. Så efter 5 timmars arbetande som gick extremt fort gick jag hem och tog mig en tupplur! Blev sedan väck då det var dags att börja göra sig iordning inför kvällen! Julbord, på golfrestaurangen med personalen på sportringen var det som väntade! Årets första julbord, och det var mycket gott :) Tog mig sedan en sväng till rolfhamre, och umgick med lite folk :)

I söndags blev det frukost med mamma och Peter och sedan ut på en promenad! Fixade en massa saker hemma (y) och sen middag och Träning! :) Putte frågade även om jag skulle med till fjälls i helgen, så i helgen bär det av dit med dom och det ska verkligen bli superskoj! :) woohoo! :D


men nu ska jag plugga vidare och sen sova! :)

17 dagar kvar tills tomten kommer:)


2 december

Kan hända att vintern är på väg nu, för uha vad kallt det har varit ute idag! men samtidigt ska jag väl inte klaga, för det är ju det här jag har väntat på?! nu kanske snön kan falla på sin plats! :)

Matteprov idag, på kapitel 1-3! och det gick väl sådär,..
På lunchrasten satt  vi och spelade kort i cafeterian och jag glömde totalt bort klockan så kom 10 minuter sent till tyskan :P haha! På religionen hade vi onsdagsfika, och det var super gott ! sista lektionen på dagen var engelska, ibörjan spelade vi något spel, och kan säga att min grupp var nog den mest seriösa, haha, blev mest flum, men skoj hade vi iaf!

Skulle egentligen lägga mig i sängen och plugga men fastnade istället vid datorn, men nu ska jag nog göra ett nytt försök med pluggandet, och sedan kanske jag har tid med ett avsnitt oth om jag inte är alldeles för trött! (:


Tjing !
<3



2 december

Nu när hela november har regnat bort hoppas jag på att december ska komma med minus grader så att snön kikar fram, och helst ska det komma mycket snö! :) och vet ni en sak? snart är det julafton :D

Idag (igår) hade vi tester på fotbollsgym, och det gick väl ganska bra! :) sen hade vi samhällskunskap och sedan matteprov . och efter det slutade vi.. (:
jag  gick hem och hämtade lite saker och sen åkte jag till hudik med Moa, Tove, Anna, Johanna och Stina! trevligt., det blev något inköp, dock inga julklappar utan bara saker till mig själv, hihi ! (:

När jag hade kommit hem ringde pappa och sa att jag skulle komma hem till han och säga vad jag tyckte om en sak eller nå sånt.. Så hoppade på cyklen och cyklade dit. När jag öppnade dörren kom en stank av målarfärg, och snäll som min pappa är höll han på att lasera taket i mitt rum utan att jag visste om det :) så nu är det dags att välja färg och sen måla väggarna :D
Men har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha rött och vitt eller ljusgrått och mörkgrått.!
hmm...

men nu ska jag försöka sova så att jag orkar med matteprovet vi har imorgon!

Puss

RSS 2.0