31 maj

Jag saknar min älskade Caroline!

Puss <3

31 maj


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTFIA! :D


30 maj

idag har jag inte gjort mycket alls! Sov ganska länge och sen kollade jag på avsnitten på oth som jag inte hade hunnit kolla på! och vaafan, så där kan det ju inte sluta eh! usch!
sen blev det träning och efter det blev det morsdagsfirande! :)

Nu ligger jag i sängen, har precis pratat med systeryster på skape och tänkte sova nu! :)

11 dagar kvar ! yeeeey! :D


Puss och godnatt!

28 maj

Väldigt skön skoldag idag, 8.50 till 10.20  hade vi naturkunskap då vi var ute och gick! sen gick jag på engelska och fick tillbaka prov och sen slutade jag! sköönt! :) då kom Matilda upp på skolan och gjorde mig sällskap, åt lunch och väntade på att media skulle sluta! :) Sen gick hon, vj och jag ner på köpingen fikade och kikade runt lite! :)
När jag kom hem  och äntligen kunde ladda min mobil såg jag att peter hade frågat om jag kunde jobba, så då åkte jag till sportringen och jobbade från 16.30 till 18! :)
Nu är jag hemma hos pappa och lagar mat! :) och jäklar....! kom nyss på att jag kokade spagetti, haha, det blev lite för länge! :) Men det går nog att äta! ;)

Jag gav även ett förslag till  pappa idag om att vi ska köpa volleybollnät som vi kan sätta upp här på gården! och han gick med på det, super! (y) heheh! :)

men nu ska jag gå och äta.
Puss<3

27 maj

jag börjar bli trött, men ändå sitter jag kvar här i soffan med datorn, alldeles för lat för att stänga ner, plocka undan och krypa ner i sängen!Och bara så ni vet så vill jag  ha sommarsommarsommar nu, helst nyss!

men nu tror jag att tvättmaskin är klar, så nu måste jag hänga upp kläderna och sen ska jag försöka ta mig till sängen och sooooova!


godnatt.
26 maj

Kom hem från matchen för ett tag sedan, 2-2, känns som en förslust! usch!
Nu ska jag hoppa in i duschen igen, eftersom att duscharna där bort var hur dålig som helst så kunde inte tvätta håret! :) sämst! hehe.
puss


26 maj

Nu blir det en sista lunch på finess med Carro innan hon åker iväg!

Och ikväll blir det match! TAGGGGGGGA! :D


26 maj

Imorgon väntar en lång dag, nu ska jag stänga av datorn, släcka lamporna och krypa ner i sängen, något som jag redan borde ha gjort!  godnatt!
pusss

25 maj

hm, ungeför en månad sen förra inlägget, då jag skrev att jag tänkte uppdatera mer,! men som ni nog har märkt lyckades jag inte direkt med det! men idag tänkte jag göra ett nytt försök, kan ju inte lova att jag kommer lyckas, men det är iaf ett försök till att uppdatera mera! :D

Nu är det två veckor och två dagar kvar till den 10 juni, alltså två veckor och två dagar till vi åker till USA ! hur grymt är inte det då? :D dock ett minus på att U2 har ställt alla sina  konserter i sommar, och vi som hade bokat biljetter på en av deras konserter! :( men men!
Det är ju även värt att nämna att jag fyller 17 hela år om tre veckor och två dagar ! yeey! ;D

annars är allt fint just nu, lårkakan som jag fick förra veckan börjar försvinna, okej, ska inte säga att den är rikigt bra ännu, men den börjar bli bättre och imorgon blire fotboll! ;) först på fotbollsturneringen på skolan och sen äre match med laget på kvällen! :)

idag har jag jobbat på sportringen hela dagen lång, och även så kom min adidaströja som jag hade beställt, yey! ;D
ikväll har jag varit ute med martin och viktor, och efter ett tag kom carro och gjorde oss sällskap, ! :)
sweeet, blev en massa tok och så!

Men pussssochhej!

RSS 2.0