26 januari

Jag måste faktiskt säga att jag har varit duktig ikväll, räknade matte även fast jag inte ens tänkt göra det, pluggade på tyskan och nu ligger jag i sängen och tänker sova ! :) och klockan är bara 22.10 :) gryyymt :)Godnatt!

Puss

26 januari

har inte hunnit med mycket mer än skolan och träning idag.. Skulle egentligen har redovisat på svenskan, men eftersom att ingen dator på hela skolan funkade så kunde jag inte få ut mitt arbete! haha, sweeet! :D


Ett stort plus på min sovmorgon imorgon ! :D  hihi.
och nu kom jag precis på att jag hade planerat att räkna matte ikväll.. men det kan hända att jag faktiskt tänker skippa det :PPusss..25 januari

Skolan var som vanlig, så orkar inte skriva något mer om den . Förutom att det var ett väldigt stort plus att jag fick skjuts hem av erik idag ! :)

Annars har kvällen spenderas här hemma, ätit mat, kikat på tv, pluggat, suttit vid datorn, mobilen, och jaa inte mycket mer.. :) men såna kvällar kan vara sköna dom med (:

ikväll har jag även planer på att lägga mig tidigt, (y) men om det ska kunna inträffa måste jag nog stänga ner datorn och börja göra mig i ordning för sängen nu ! så natti natti :)


Puss

25 januari

Helgen har varit toppen! :) orkar inte skriva  vad vi har gjort och så just nu.  men det kommer nog bilder senare någon dag:)

Just nu ligger jag i sängen och pluggar med en sovande mathilda bredvid mig, mysigt :) ska snart stänga ner datorn och göra just som henne, sooova! :)Puss o godnatt! <3

23 januari

Ett stort grattis till peter skyttner, moa helsing och adam persson! :D


22 januari

Ett stort grattis till fanny som fyller 17 år idag :D


Helt klart bästa dagen på hela skolveckan. har bara 2 lektioner  vilket innebär att jag börjar 8.50 och slutar 11.55. underbaart!

Snart ska jag gå upp till stina och äta mat och sedan åker vi till fjällen, yeah! :D


Puss

20 januari

Kvällen har spenderas med mathilda. Först tog vi en promenad som slutade hemma hos henne, där milos satt och väntade på oss, vilket han hade gjort över 1 timme eftersom vi var så seg! :D kan även tillägga att han satt ute och väntade,! haha :) Sedan kom rasmus och ph förbi en sväng. sweeet! kikade lite på gossip girl med mathilda och milos och sen gick jag hem ! :)

Nu sitter jag här hemma, tänkte att kvällen skulle sluta i soffan med OC men icke. istället fastande jag här, och kom just på att ett nytt avsnitt av oth har kommit ut. :) sweet! :)

Skola idag som vanligt. kort och skön dag! började 10 och slutade kvart över 2 :) efter skolan gick jag hem och sen kom mormor förbi. Vi fixade garderoberna, så nu är dom klara! kan ju bara hoppas på att det sitter fast den här gången :D här kommer lite gamla bilder från när vi var i hovra/skyte med klassen.


Jag.   Redovisning i skolan (oseriös bild)     

Redovsing. Anton, Jacob, Jag och Moa.

Anton, Jacob, Jag och Moa.  Redovisning.  

Moa.

Emil.

Robin och Kalle.

Jag, Moa och Ellen.             

Emil.

Anton och Jag.                         men nu ska jag börja kolla på oth och sen väntar sängen! :)
Puss

13 januari

Nu är den värsta dagen på veckan avklarad, och inte ens den var speciellt jobbig. :) bara torsdag och fredag kvar nu och sen är det helg ! :D Yeeey!

Men nu ska jag försöka sova, så godnatt alla!

puss

12 januari

Köpt ny mobil idag, sweet ! :) alla nummer finns inte kvar, så skicka era nummer till 070-6257529 ! :)
Imorgon bokar vi resa till USA, 4 veckor. Yeahyeah! :) ska bli grymt härligt :D

puss


11 januari

Nu var första skoldagen efter lovet avklarad och den gick helt okej. Vi har även fått en ny elev i klassen :)

Efter skolan åkte jag hem till pappa med mormor. hon målade garderoberna och jag tittade på, även att jag råkade somna ett tag :P Men imorgon ska vi eller hon måla lite till och sen ska vi sätta upp grejer på dörrarna ! sweet.
tror även jag ska tvinga dit pappa så kanske vi kan sätta upp hyllor och så.
Ikväll ska jag försöka plugga, plugga och plugga lite mer...


Mycket mer än så hade jag inte att skriva idag eller jo nu är det  precis en vecka sen jag piercade naveln ! (y) Sweeet :)

Puss <3

10 januari

Nu har 3 veckor gått och det är dags att börja skolan igen. Vilket känns helt värdelöst då jag hellre skulle vilja ha lov en vecka till. Att inte behöva gå upp alldeles för tidigt och göra massa läxor. hmm, looov en vecka till taaack!!??? :)

ska dock inte klaga på hur lovet har varit, för det har varit awesome!! :D

egentligen borde jag plugga men jag tappade lusten för det så jag läre väl göra ett nytt försök med det efter träningen ikväll!
Så just nu sitter jag istället vid datorn och väntar på att pappa ska komma hem, är lite nyfiken på vad han har handlat! :)

och tack alla för gårdagen, den va super! :D

men nu hörde jag att han körde in på gården. såå ciao ciao!


puss
5 januari

Just nu sitter vi och kastar luftbollar, det är väldigt roligt.. eller så är det är vi som är väldigt lättroade.. men kul äre iaf.. hahhah" :D

Mathilda hela veckan, har mer eller mindre flyttat in hos henne :D och det gillas skarpt! :)

men nu ska jag forsätta leka:)

puss :)


RSS 2.0